sweet dreams

Update: vilka DUMBOSAR man har till vänner som sitter och retar en för att de har lov uppe i sthlm nu och jag går och lägger mig nu för att jag ska gå till skolan.känner mig hur mobbad som helst. fast nej,jag tror nog att det är de som är väldigt efter. liksom sen när har man sportlov i slutet på februari till i början av mars??? det kallar jag verkligen weird. nej nu ska jag nog bege mig mot sängen så godnatt på er och sov så gott. puss!

jag vill och jag ska göra egna

; Har nog kommit på världens bästa idé har velat ha antingen christian louboutin eller jeffrey campells elegant studs skor. Men fler och fler kommer nog gå och köpa sådana har jag märkt och jag vill inte vara som alla andra! men jag ger inte upp ska ha sånna skor på ett ungefär och så är det bara men då ska jag göra ett par egna alltså som ingen annan har. vet att jag har sagt att jag ska göra en massa saker men när jag verkligen vill ha något så mycket som de här skorna t.ex så kommer jag verkligen göra det. först måste jag bara bestämma mig för vilken färg och vad jag vill ha på de och sen är det bara att beställa skorna (ungefär som de på bilden) och sysselsätta sig själv med att faktiskt göra ett par egna skor.ganska coolt.

Be with someone who makes you happy

Update: Hello,idag blev det ingen skola för mig eftersom att huvudvärken som jag hade igår fortfarande satt kvar i morse när jag vaknade och värktabletter hjälper ju inte,i alla fall inte mer i en timme. that sucks! mår i alla fall mycket bättre nu än vad jag gjorde innan men den är inte helt borta än. Annars så har jag bara legat och degat hela förmiddagen och sen så har jag bara njutit av vädret med min mami. Pratade nyss med min vän långben och vi hade verkligen en riktig deep talk. Alltid lika skönt att prata ut med honom! så himla bäst,godhjärtat och jordnära person får man fan leta efter i åratal.

P T T M S



Humor

; HAHAHA lite snuskig kanske,men det här är typisk min humor!

February 28th


Update:
det har varit en intensiv men bra dag. jag menar vi hade prov idag och slutade nästan vid halv 5 snacka om att jag har haft välrdens j*vla huvdvärk idag,usch fy. men sen så fick jag i mig lite godis och då blev jag glad. Känner verkligen hur jag måste fylla på med en massa grejer i garderoben men har nästan ingen tid för att ta mig ner till stan och kolla runt. Och när jag väl ta mig till stan med den inställningen "jag måste hitta något innan jag går härifrån" så blir jag ännu mer besviken för att man inte hittar något alls och går därifrån tomhänt. Nu på lördag fyller i alla fall min shalle balle år och då måste jag nog ta mig ner till stan för att hitta något fint osv och jag hoppas att jag inte blir besviken på affärerna för annars får jag flippen.

"No one believes me"

;Så som kuddan säger i refrängen : " no one believes me" stämmer in på mig verkligen så paranoid jag kan vara..
kom hem för ett tag sen slutade 14.55 och har även ätit mig mätt for your information!
ska ta mig en tupplur för att jag så himla trött har sovit ungefär 3-4 timmar
inatt och ändå vad jag så stark och tog mig upp imorse.
Sen på kvällen ska jag plugga inför provet som vi har imorgon
på historian. usch fuck historia who gives a fuck? BAJS.

Bennan och Jerran


Update:
Mmmm fyfan vad gott med glass och speciellt med mina kära bennan & jerran.sviker mig aldrig. påminner mig lite grann om i slutet på 9:an när en klasskompis köpte det under rasterna eftersom att det var så varmt. snacka om att jag åt då liksom.får ju aldrig nog? funderar på att gå och köpa den här fudge brownie för det är lätt den godaste enligt mig.vad mycket matsnack det blev men jag sitter här som en riktig svältare och har inte ätit något på hela dagen bara för att jag ska hem och äta. var sjukt nära på att dra ner till matsalen men nej,nej! jag väntar och dör av svält har in school. vi hörs sen när jag har kommit hem eller rättare sagt efter att jag har ätit.

skriver av mig lite...

Update: Idag har det varit en upp och ner dag,känns som att hela helgen har varit som en berg-och-dalbana. jag som var så glad i torsdags och längtade till fredag och jag som var så glad idag för att solen sken som mest, bortsett ifrån det så mår jag inget vidare mentalt och jag behöver nog skriva av mig lite men ska inte gå in i detaljer på vad det handlar om. blir så mentalt trött på att men ständigt påminns om någonting som hjärtat vill men som man själv har tvingat hjärnan till att inte göra. det blir liksom för jobbigt för ibland vet man inte om man verkligen vill ha det så som det är. jag vet att man ska tänka på sig själv i första hand men bara för att man lyssnar på en del av sig själv som vill tvärtemot det man egentligen borde göra så påverkar det en väldigt hårt när man inte mår bra utav valet man har gjort. kanske valde jag fel ? men vad händer om,om jag gör tvärtom ? blir jag nöjd då? det är sånna frågor som upprepas i mitt lilla röriga och vilsna huvud jämt. man ska inte fly ifrån sina problem för de försvinner inte bara för att man själv kanske gör det,men det som skulle vara bra för mig är om jag skulle kunna åka bort.var som helst bara bort ifrån den här staden just för att få rensa tankarna alldeles ifred.

HM spring season 2012


P T T M S


20120225


Update:
grymt fint väder,man kan inget annat göra än att bara älska det! snacka om att jag är SÅHÄR glad och hype idag tack vare vädret. det är sjukt hur mycket vi människor faktiskt kan påverkas utav hur bra/dåligt väder det är ute. har inte tid att sitta och skriva mer nu men njut av vädret kompisar för nu ska jag det.

Jimi Hendrix


The Top

; Toppen är jätte söt i mina ögon,gillar den skarpt den ser nästan lite oskyldig ut och den får man för endast 200 :- inne hos monki. vet inte riktigt om jag själv kommer att köpa den men det får vi återstå att se. Ser det definitivt som ett kap för ett bra pris.

FUCK THIS N' FUCK THAT


Update:
jag hade längtat till fredag som fan,jag hade planer inför min fredag och jag har varit galet glad. men allt det är borta nu. F*CK.F*CK.F*CK.F*CK.F*CK,min fredag. jag är hur sur/irriterad som helst och att det är den 24:de idag gör inte saken bättre heller. så jag går och lägger mig i min säng nu för att sura och komma bort ifrån den här dagen så snabbt som möjligt. vi kanske hörs senare eller så hörs vi inte alls. sorry,men det blir så ibland..hoppas ni förstår.

Tammy's Song

; en av de bästa låtarna just nu,
själva texten är ju som en berättelse det är det jag gillar med Kendi
så GRYM blir aldrig besviken,so far
längtar bara så mycket till april då jag bland annat får höra honom live.

I MORGON ÄR DET FREDAG


Update:
måste bara säga huuuuur glad jag var över att det inte var kallt ute idag och att solen sken gjorde fan min dag nästan! det känns som att jag äntligen är levande eftersom att jag har varit deprimerad utav vädret hela vintern och äntligen börjar det kännas som att våran start igång påriktigt,bästa känslan säger jag bara.och ännu bättre känsla får man när man loggar in på facebook och har sett videon med den sköna snubben som säger : "imorgon är det fredag" i stort sätt hela dagen,haha han är så rolig skrattar lika mycket varje gång men jag vet inte om jag skrattar åt honom eller om jag skrattar av ren lycka för att det är 1 dag kvar till fredag ? mindfuck.


" Can't keep my hands out the cookie jar "


Update:
nu sitter jag här vid datorn igen med en kopp latte som en uggla och glor in i skärmen för att jag ska plugga lite inför en mini redovisning som jag och Ida har imorgon och även en egen redovisning som jag har på fredag.undra hur det kommer gå ? vi får väl se imorgon. hatar känslan av att man är sjukt sugen på något sött och vet om att man inte har något sånt hemma största ångest känslan jag har just nu jag verkligen är i behov av något sött,I hate that.

P T T M S



Kan du lägga av någon gång?

Exakt som det står på rubriken vill jag att du ska göra Kendrick lamar,seriöst jag har lyssnat sönder dina låtar i några dagar nu och det som inte förvånade mig var att majoriteten av låtarna faktiskt va riktigt feta men när vi kommer till den här så vet jag inte ens om ordet fet ger låten någon rättvis beskrivning på hur grym den är...


MUMSA PÅ

Update: idag är det ju fetisdagen,fast alla dagarna i veckan är fetisdagar för mig så för mig är det inget speciellt med det. har faktiskt hjälpt mamma baka bröd,baka semlor och även laga mat. så duktiga vi är jag och min kära mor + syskonen! ikväll händer ingenting speciellt faktiskt ska kolla på top model och sedan tillbringar jag kvällen framför datorn för att plugga så att jag slipper att göra det - måste bara säga att jag känner mig SÅHÄR stolt över mig själv som har börjat träna regelbundet och även håller på att skaffa ett jobb pluspoäng till mig själv!!!

WTT- sweden/stockholm

Update: OMFG,känner mig efterbliven för att jag skriver det här nu men såg det igår natt men WTT kommer spikat till mitt kära stockholm i slutet av maj. jag är mållös/överlycklig/tveksam på samma gång är hur fucking överlycklig att två av mina absolut favoriter Jay-Z och Kanye West kommer men är tveksam för att jag inte vet om jag är här då...kanske är i Italien. Men jag gör fan allt för att få stå där och se på mina älsklingar men också allting för att få resa så jag ska göra det bästa av this situation. det här är galet jag är fortfarande helt hype!

smart och enkelt

; Haha lite roligt faktiskt,vad vi tjejer kan komma på det är ju inte direkt svårt heller!

B.B

Update: Det är ju en hel del snack om big brother hit och dit brukar inte orka vara en av tusen som säger vad man tycker cause nobody gives a fuck typ,men den här gången känner jag bara att jag måste uttrycka mig. För det första så tycker jag utan tvekan att big brother är en av de största skit programmen som finns,för helt seriöst finns det inget budskap med det liksom 20 inlåsta idioter i ett hus där de ska vara i 100 dagar och tävlar om att vinna pengar.men trots allt det så kan jag säga att det är underhållande till max. se folk göra bort sig,bråka,göra något de kommer ångra,ha kul,men även göra sånt som jag aldrig skulle kunna tänka mig göra framför en kamera. men jag måste bara säga att jag nog är den enda som verkligen diggar Hanna widerstedt som fan! jag har sett hennes videos som hon har gjort/gör och man kan ju tycka att hon överdriver och verkligen säger elaka saker om folk,men hon riktar sig inte mot någon speciell folktyp utan hon riktar sig mot olika. med det menar jag att hon själv är svensk och kan säga saker om sin egen "befolkning" om man säger så. och jag bara diggar hennes sätt att vara hon är en sånn som älskar att provoceras men hatar man henne kanske man låter sig bli provocerad av det hon gör,varför hata? hon driver ju bara till högsta grad för att väcka andras intresse och ja jag håller med om att hon söker uppmärksamhet på fel sätt och framstår som en idiot.men anyway i like her hur galet det än låter i era öron!

21.47

Update: jag har en sånn ångest igen men nu är det för att det är skola imorgon. usch,känner verkligen inte för det vill ha lov en vecka till. men om man ska tänka positivt så kommer det gå ganska fort nu eftersom att vårterminen startar igång nu påriktigt efter sportlovet. är inte riktigt på humör ikväll p.g.a en del privata saker men jag hoppas det går över tills imorgon så vi hörs då istället peps!

K Ä R

Update: jag är så himla såld,jag avgudar den här klänningen. och nu tänker vissa säkert : "vad är det som är så speciellt med den?" - den har någonting som är typiskt mig och det känns som att när jag tittar på bilden så skriker den "köp mig,köp mig" och det är inte så bra eftersom att den ger mig största ångesten. liksom jag vill ha den men om jag köper den nu kommer den ändå bara hänga i garderoben i typ 3 månader innan jag kan sätta på mig den,men om jag inte köper den och väljer att vänta så kanske den inte finns kvar längre. suck,jag hatar att ha ångest för till slut så tänker jag inte utan jag bara gör något av de två alternativen. snacka om i-landsproblem...ibland önskar jag att jag var en dude.

P T T M S


Earl sweatshirt

jag säger bara; jag gillar dig earl,jag gillar dig mer än förr.


Saturday 18th


Update: det är en "sånn dag" idag ni vet när man inte orkar göra någonting,när man känner för att bara ta det lugnt och helst krypa ner någonstans med en mysig filt. men det är nog inte så konstigt med tanke på att jag alltid blir sånn här så fort det regnar ute. haha varje gång det regnar ute tänker jag på min nära vän "Jr" som är en sånn gosig "liten" (han är jävligt lång : 2,02 m !! helt sjukt) nallebjörn som älskar att bara sitta inomhus och kolla på film och äta fetis grejer så fort han ser att det är sånt här väder. inte alls vanligt att killar brukar gilla sånt..vad jag vet. men i guess that he's special,för det gillar tjejer verkligen! synd bara att jag inte bor i stockholm längre annars hade jag lätt hängt med den sköningen!

that bag

var på jakt efter en liknande väska som på bilden,men jag har fortfarande inte hittat någon i den här lilla hålan,surt.
men jag skiter att försöka hitta den och beställer den på ovanstående bild till slutet av månaden så att min saga kan sluta lycklig innan jag får flipp.

sine sensus,sine verba


fix/stan/fika/hem/ut


Update:
var hur trött som helst igår efter att jag hade varit ute med hunden,sorry. idag är jag på värsta toppen humöret. typ går runt och dansar och sjunger hela tiden! haha kanske beror på att solen skiner och det är fredag ? känns skönt men tråkigt på samma gång eftersom att lovet är slut nu (lipar) men,men sånt är väl livet..vad gör ni idag/ikväll då? själv ska jag snart springa ner till stan för att möta upp min kompis och ta en fika. och sen när kvällen börjar närma sig blir jag borta en stund. men nu måste jag verkligen skynda mig och fixa håret osv. vi hörs om ett tag! l-o-v-e

D.Y.S.T.E.R.T


Update:
min dag har varit lång känns det som,vaknar så tidigt nu för tiden och vaknar exakt samma tid också. har inte gjort någonting speciellt idag bara suttit hemma och sett på tv hela dagen,har inte haft orken till att gå ut helt enkelt men det gjorde jag ändå till slut fast följde bara med min pappa när han skulle handla lite mat osv. känner mig så tråkig idag bara för att den här dagen har varit...grå? kanske dyster rättare sagt. snart så ska jag bege mig ut med hunden en liten stund och jag antar att vi hörs därefter ?

murder she wrote...

franck ocean bara leverar som han ska,helt seriöst så tycker jag typ alla de låtarna jag har hört med honom är bra och det är ganska många låtar om man säger så. han är så lugn i alla låtarna. så sårbar men ändå stark. och det älskar jag för ingen annan kan göra hans musik bättre än han själv.

11.57

; snygg långklänning med bar rygg.i like it.

Film dags


Update: hade tänkt att se på film med mina bröder men tyvär så somande den yngsta så det blir väl bara jag och sebasthian får mysa. vi ska i alla fall kolla på filmen shottas som är en riktigt bra film,får aldrig nog. men nu börjar filmen rulla så jag säger godnatt och önskar er en lika mysig kväll som jag ska ha!

If i'd die today,remember me like John Lennon

Kom hem för ett bra tag sen och jag är så ledsen,hann verkligen inte och blogga innan jag stack. och med tanke på att jag är en sånn tidsoptimist så är det väl ganska förståeligt ? Har haft det riktigt mysigt idag faktiskt träffade mina fina. vi satt verkligen och pendlade mellan att kolla på film och ta en pratpaus och sen film och sen pratpaus igen och så fortsatte det. kändes verkligen skönt att få träffa de och prata ut så som vi tjejer älskar att göra med våra närmaste brudar! Ikväll ska jag kolla på film med lillebrorsan som jag har lovat honom att göra passade även på att springa in till affären och köpa lite fetis grejer. det är ju lov,så vem bryr sig? inte jag i alla fall. nu ska jag fortsätta att umgås lite med familjen. XOXO

Three little birds


Update:
Vaknade runt halv 10 imorse och har inte bloggat förän nu,sorry men det blir så ibland när man har små syskon som man måste prioritera före bloggen. just nu gör jag ingenting speciellt än att hänga med bröderna och pumpar musik som satan här hemma. man får ju passa på när mamma och pappa inte är hemma,HAHAHA! vi hörs om en stund ska nämligen ut med vovven och brorsan och efter det är det fix som gäller. ska träffa mina två hjärtan idag men vi hörs innan jag drar helt enkelt!

Miguel Jontel

underbar är bara förnamnet,mycket för det är något mer än så. så jävla bra,säger bara; ge mig mer!

Back On Crack

Update: Har varit frånvarande då och då,har inte uppdaterat varje dag som jag har lovat men allt det var p.g.a av några saker som jag var tvungen att ta itu med först för att kunna vara 100 % närvarande här på bloggen. men så ni vet så är det inget som står ivägen för mig längre så från och med det här inlägget kan ni räkna med mig med en massa inlägg och massa bilder -  "HELL YEAH FUCK RIGHT-MOMENT"

P T T M S


STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


Update:
Stockholm,en plats jag saknar väldigt mycket. Även fast det var ett tag sen jag flyttade därifrån så kommer min känsla av "borta bra,men hemma bäst" aldrig försvinna. för mitt hem är stockholm,staden jag föddes i.staden jag är ifrån. stockholm. det är jag det.

Levi's


Update:
känner verkligen att det är dags för mig att agera när det gäller att göra om shorts till sommaren,eller plagg i huvudtaget. Nu i veckan ska jag nog ta mig till "den hemliga butiken" och köpa med mig levi's shorts som jag sen ska göra om på mitt egna lilla sätt. Bilder kommer definitivt komma upp så don't worry!

Kanye West

Update: efter en trevlig stund med en utav världens bästa människa så lyssnar jag på den unika och legendariska Kanye West kärlek till dig och din musik,hela du är fucking konst - GOD BLESS YOU!

Good morning!


Update:
snacka om att en sånn frukost/brunch skulle sitta fint! utan tvekan att jag ska fixa en sånn lyxig frukost nu under lovet..vaknade vid 9-tiden idag och det är jävligt tidigt för att vara mig,men säger godmorgon nu ändå!
idag ska jag kanske träffa en vän,vi får se vad vi ska göra har ingen aning men att dra till stan vore någonting med tanke på att jag behöver lite nya grejer i garderoben + en ny väska(!!!). Bortsett från mina planer för förmiddagen så har jag ingen aning om vad jag ska göra på kvällen har inte lust att göra någonting eftersom att jag fortfarande är förskyld.

00.41

Update: Godnatt! vi hörs imorgon jag är skit trött och orkar knappt skriva en mening för mina ögon slocknar när som helst,ganska onödigt inlägg men i'm alive.Puss.

Thailändskt


Update:
äntligen så är det fredag och även lov,fyfan vad skönt! här är bilden på min tallrik från när jag åt thaimat med brudarna. fan vad jag åt säger jag bara. mina portioner såg verkligen ut som att jag inte hade ätit på år...men i don't give a damn. när det är buffé så tar man för sig och lastar mat och dricka som om det vore sista gången man kommer att äta i sitt liv. Herregud säger jag bara..men trevligt var det. verkligen.

"se que me prefieres a mi"


Update:
har inte haft tid för att blogga förän nu, idag så har det varit en lång dag. slutade 4 och sen skulle jag gå och hämta lillebrorsan i skolan och som tur har man ju så underbart snälla vänner som orkar gå ända dit med mig istället för att låta mig gå hela den vägen själv som en jävla loner. sånt uppskattas verkligen! herregud vad skönt det känns att det är fredag imorgon,har kännts som en evighet till fredag den här veckan. och ännu skönare är det att jag slutar 12.00 så efter det ska jag och fina tjejer ifrån klassen ut och äta som ett avslut på veckan,i like that.
ska nog även ta en sväng inne på en utav mina väldigt få "favorit" butiker imorgon för att se om jag hittar något här för en gångs skull. just nu är det bara en sak jag ska göra och det är att skriva rent en uppsats på datorn så att jag slipper att göra det imorgon,vi hörs snart förhoppningsvis.besos.

TV


Update:
Har suttit och pluggat lite,laddat ner lite ny musik och nu kan jag äntligen sitta ta det lugnt framför tv:n och kolla på efterlyst. det känns helt sjukt att det bara är 2 dagar kvar till lovet. men skönt ska det bli som fan! XX

I really need a new bag


Update:
ja,rubriken säger väl allt ? behöver en ny väska känner jag. en ny fräsch och felfri väska som passar till allt. hade tänkt mig den här på ovanstående bild eller något liknande i den stilen. ska nog ta mig till stan nästa vecka för en jakt på den här guldgruvan.

Mr.Kaka

Update: HAHAHAHA jag tröttnar aldrig! älskar steven jo och det har jag gjort sen första gången jag upptäckte honom! han kan lätt göra så att jag blir på bättre humör om jag har en dålig dag så himla sjuk och galen människa,älskar sånna människor som inte är rädda för att bjuda på sig själva och inte heller är rädda för att skämma ut sig själva inför andra. man lever bara en gång så det är bara att köra på just like Mr.Kaka. men nu måste jag gå igenom lite inför provet som vi har imorgon. fuck.

20120205


Update: de här söndagarna gör mig galen ibland, speciellt när man bor i en stad som den här när nästan allting är stängt på söndagar. är bara tvungen att uttala mig om folket. blir så trött på att man dömer en person redan från första början efter vad man har hört om den,om den är annorlunda eller varför inte för att den har en särskild sexuell läggning ? visst om man har hört något om någon har man ju någonting att gå på om man nu skulle lära känna personen men bara för att någon säger att den personen är si och så,så talar den ju fortfarande om utifrån sitt egna perspektiv det är ingen som säger att bara för att den tycker så där så kommer du också tycka så. Är så trött på att vi människor dömer en person utifrån ursprung,hudfärg,utseende,sexuell läggning osv. För att bara för att någon kanske är bisexuell så betyder det inte att man är mindre värd för det. VI ÄR ALLA MÄNNISKOR,VI HAR RÄTTIGHETER! - man behöver inte tycka om bisexuella/färgade/annorlunda människor men det man åtminstone borde kunna göra enligt mig är att acceptera och respektera att vi lever i värld där alla människor är olika. och det är någonting vi inte får glömma. I don't give a fuck om du är : bög,asiat eller transexuell är du snäll mot mig är jag det tillbaka,visar du respekt för mig visar jag respekt för dig. det bara är så. ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA MYCKET VÄRDA FORTFARANDE. så sluta lägga ner tid på att hata så mycket,livet är för kort för det och börja fokusera på dig själv istället för ingen människa har,är eller kommer bli perfekt.

jag gillar det skarpt


Update:
jag är ingen piercing brud om man säger så har själv bara hål i öronen och hade en i näsan för ungefär mer än 2 år sen.men jag diggar den här piercingen så himla bad. ha velat ha en sånn ett tag nu men om man tänker efter noga så vore det ingen bra idé med tanke på att man använder händerna till allting och det ökar ju risken för infektion,och varför skaffa en sånn piercing då liksom? men en galen tanke har slagit i mig och det är att skaffa en piercing på varsinn kind alltså istället för smile gropar. Jag vet att det låter helt sjukt men jag tycker det är jävligt ballt. om jag nu skaffade sånna skulle jag inte ha stora piercingar i,utan jag skulle nog ha väldigt små som man bara skulle se nära. men som sagt så är det bara en galen tanke eller bara och bara det har börjat växa till en vilja och om viljan blir starkare så får vi väl se vad som händer med det.

Blvck lipstick


freaky,freaky girl...

Update: Vilket konstigt humör jag är på! är typ : trött/hype/hungrig/glad på en och samma gång?!?! varför vet jag inte heller. idag är det lördag och det är myspys som står på schemat för mig för helt seriöst är det omänskligt att gå ut i det här vädret det är ju j*vla kallt som helst. har en sånn press på mig själv nu också har sagt att jag ska köpa/skaffa en massa saker...har jag gjort det? nej det har jag inte så det är väl dags för mig att agera nu för en gångs skull och ta mig ner till stan nu i veckan och skaffa mig något. undra vad det blir bara ?

inspo by modekungen



veni vidi vici

Update: Hellow,sitter här på soffan och göra vadå tro ni ? - lyssnar på musik som alltid. ville bara tala om för er att jag lever och att det är bättre med mig idag än vad det var igår. har inte kunnat göra något inlägg p.g.a att det renoveras för fullt här hemma hos mig så internet försvinner helt enkelt under dagen. men som tur så slipper jag det nu under helgen. föresten så är det något fel så kan inte ladda upp någon bild för tillfället men ska försöka snart igen så vi hörs snart kåpisar,för nu ska jag äta!

i need food


Update:
känslan av en sånn fruktansvär hunger och det inte finns något gott att äta är obeskrivlig. är så hungrig men det finns ingenting gott (ingenting jag är sugen är på) är så hungrig att jag t.o.m kan börja gråta ganska sjukt kanske vissa tycker. men mat är verkligen livet..nästan. för mig i alla fall. nu är jag på jätte dåligt humör och jag orkar inte blogga mer så vi hörs imorgon i stället och hoppas på att jag är på bättre humör. goodnight.

20120202


Update:
Idag var jag i skolan precis som alla andra dagar,känner mig helt död nu för tiden. det känns verkligen i kroppen att jag behöver lov och det är jag nog inte ensam om. men det som är skönt är att ju att det är fredag imorgon och sen så går vi bara i skolan en vecka till och efter det så är det lov som gäller,grymt. måste fan ta och köpa mig some new shit till garderoben också. u n d e r b a r t. föresten så är jag så skit glad över att så många har hittat hit,hoppas att ni stannar här också! blir så sjukt motiverad och blir mer sugen på att blogga när jag ser att statistiken höjs! ni får gärna säga till om det är något ni vill att jag ska skriva om här också. men nu ska jag vira in mig i en stor fet filt för det är galet kallt...

WZRD

Är helt kär,får inte ens fram orden. älskar den här låten från hjärtat lika mycket som jag älskar kuddan från hjärtat påriktigt. han är ett levande geni,en levande konst och en levande legend. snacka om att jag längtar tills hans album kommer ut det kommer vara galet. inga ord. min favorit låt tills jag dör.

DAME

Vill ha det så jävla bad

kanske inte med riktig färg,men med spray färg.

hur som helst så är det COOLT.


RSS 2.0