2011,go and fuck yourself.

Snart är det ett nytt år,nya tag,nya problem,nytt allt. förra året satt jag och sa om 2011 att det skulle bli mitt år fast det blev dock inte så.tvärtom.det här året har varit bland det tråkigaste jag har varit med om helt ärligt. men jag känner på mig att 2012 är mitt år jag har den känslan liksom. Jag ska oavsett vad göra det här året till ett år som är värt att minnas. Om jag inte hinner att göra det imorgon så önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år! hoppas att det blir en händelserik kväll/natt ihop med dom ni tänkt att fira med.


I wanna do it and I'm gonna do it

ska avslöja en hemlighet,men frågan är ju om man kan kalla det för hemlighet då? äsch berättar ändå. Och det är så här att jag håller på att ta mig själv i kragen när det gäller changes. Tror att ni själva vet vad jag ska säga men ska ta mig en sväng förbi min och min mammas frisör nästa vecka och fråga honom lite om hårfärgning sen så får vi se hur det blir efter det. om jag verkligen ska göra det eller inte..men nu har jag faktiskt bestämt mig för att göra det så som på bilden och den här gången ska jag inte fega ur!


19:17

texten säger allt,jag är så uttråkad och jag kommer inte på någonting vettigt att skriva om här just nu. nej,nu får det fan ta och räcka ska hitta på någonting att göra istället. XOXO.


ASAP Rocky

Godnatt,vi hörs imorgon !

Jade Cole

Det här kallas B.E.A.U.T.Y

hon är ju bara så jävla vacker så det är sjukt

absolut en av de vackraste kvinnorna jag någonsin har skådat

en utav mina fruar helt enkelt.


talar ut...

Vad händer ? Hur är det ? Vad gör ni folket? - själv sitter jag och fördriver tiden genom att kolla på alla möjliga sidor, inte riktigt men ungefär så. måste bara påpeka en sak - what the fuck is happenin whit all those little girls ? helt plötsligt så vet man vad smink är,man vet vad man ska ha för slags kläder för att få ögonen på sig osv och nu snackar jag verkligen om små tjejer (10-14 år)..allt det är bara för two things,status och bekräftelese. Märker det själv eftersom att jag har en bror i den åldern. tycker så synd om dom för det är verkligen som att det är min generation (de födda från ungefär 1990-95-talet) som fått uppleva den sista riktiga barndomen. Jag menar nu har alla "småbarn" så bråttom med att bli stora. Gud vad jag känner mig gammal när jag skriver såhär men det är sant...ha inte för bråttom..


she's a freak

Det här är verkligen ett utav det mest oklokaste jag någonsin har hört. För det första så vill jag inte sjunka så lågt som hon har gjort men jag bara måste säga det här : du är inte tillräckligt fin själv för att säga så ? och även om hon skulle vara det så har ingen rätt till att säga så. Det värsta är att hon inte ens driver,hon är fullt seriös. Varför skulle en fin få behandlas bättre än en "ful" ? förstår inte grejen med det. utseendet har ingenting med hur man borde behandlas att göra,det är ju två helt olika saker. Det är nästan skrattretande hur patetisk och instabil hon är. Ingen människa är ful även om man kan säga så ibland,men faktiskt är alla människor fina på sina sätt och det bara är så? "insidan kan vara finare än utsidan är bara någonting som bara de fula har hittat på" du har verkligen stora bekymmer tycker nästan synd om henne fast det är ju inte ens värt det eftersom att hon manipulerar och kränker andra människor medvetet. Hon får gärna tycka så det är inte mitt problem, men frågan är ju om det är något att vara stolt över? skulle inte tro det,det är snarare något att skämmas över. Men,men säger bara att jag vet att den här människan inte kommer komma långt i livet med att hata så mycket och speciellt när det gäller att kränka folk så mycket. inte mina problem men karma is a bitch och någon dag kommer hon väl antagligen ångra sig att hon en gång i tiden var en sånn hater. Freaky,freaky girl...vad har du får diagnos?

pardon people

Som ni märker så tog jag en liten paus från bloggen p.g.a att jag har varit för upptagen.men nu är jag tillbaka och  jag ska försöka uppdatera och skriva så ofta jag bara kan.puss.


D.D

Har älskat den här låten sen the weeknds mixtape kom ut och jag hörde första refrängen! fyfan utan att överdriva så fick jag helt seriöst rysningar av hur bra den är,kärleken till låten är helt obeskrivlig och min kärlek till the weeknd som växte ännu mer nu efter den här låten är helt obeskrivlig den också. Ingen kan mäta sig med MJ han va "the king of pop" och kommer alltid fortsätta att vara det. men att man kommer så här nära som the weeknd har gjort nu är helt sjukt,helt INSANE. Jag säger bara perfect och att the weeknd är bland mina topp favoriter nu.

hand bag

riktig smart hand bag. ni ser den ringen i mitten ? där ska handleden vara så att man liksom bär den med både handen och har den runt handleden riktig smart tycker jag. för då är det inte så lätt för fick tjuvar att slita sig ifrån bagen eftersom att det sitter runt handleden som ett armband. smart väska + smart designer = smart sak.

merry x-mas

Har haft fullt upp enda sen imorse,men nu kan jag äntligen önska er alla där ute en riktig god jul ihop med era nära och kära. Kanske lite sent att säga det nu,men dagen är inte över än och vad brukar man säga? - bättre sent än aldrig. Hur som helst så god jul på er igen! vi kanske hörs om ett tag eller så hörs vi helt enkelt imorgon. just so you know.

T Mills


3x


1 day left.

imorgon gäller det,nu är granen full med en massa klappar och det enda som är kvar är att vänta tills morgon dagen. Synd att det inte är någon snö ute härborta för snön ger julen den extra känslan som man ska ha. men,men längtar ändå!


Det är inte lätt när det är svårt.

bortsett från den konstiga morgonen som jag redan har raderat ifrån minnet,så har dagen varit bra. Har tillbringat hela dagen ihop med min mamma eftersom att vi har julhandlat mat och letat efter julklappar. Gud vad folk är stressade man märker verkligen att julafton är om några enstaka dagar (1 dag) kvar ! Imorgon så ska jag och min käre pappa ut på stan och leta efter julklappar in i det sista. Nu ska jag i alla fall slå in lite klappar och sen kolla på en film. vi hörs nog imorgon ! B.L.E.S.S

W.T.F

kan man säga om min morgon,gick till skolavslutningen.

hittade aldrig min klass.

satt med några randoms.

OCH mobilen funkar inte.

så jag gick hem....

jag säger bara -  WTF ?!


Gettin up

Säger godnatt till er nu med den här sköna låten.ska dricka en kopp te och sen krypa ner i sängen för att imorgon är det avslutning i skolan kl 8.00-9.30  och efter det så är det äntligen lov efter det så ska jag och tjejerna i klassen ut och käka som ett avslut på terminen. Så vi hörs imorgon babes !


P T T M S


wednesday/21st/december

Hello homies,de översta bilderna är ifrån idag som jag  har tillbringat med mina underbara små bröder. Dock så tog jag bara kort på en utav de.dumma mig. Vi var i alla fall ute på förmiddagen och "lekte" ute i snön hjälpte de att göra en snögubbe. Så årets första snögubbe = avklarad. fast det var någon skitunge som sparka sönder den sen...så r.i.p våran snögubbe. Gör ingenting speciellt just nu just chilling som vanligt. Vi hörs snart XX


Fam-Lay


äckligt snygga

 

Snygga är bara förnamnet på skorna,skulle aldrig ha tackat nej till någon utav dom. eller varför inte båda två ? Har blivit allt mer beroende av skor har jag märkt förut var det inte så jätte märkvärdigt men nu så köper jag skor allt oftare. Jag ska slå till när det gäller dom här skorna,får se vilken utav dom det blir men någon utav dom blir det i alla fall det är krav jag har på mig själv att se till att skaffa sånna här innan sommaren. Japp,har beslutat mig och så är det bara. I sommaren går jag och bär runt på någon utav dom här älsklingarna. Känner verkligen att dom kommer bli en utav favoriterna i sommar.


fläta ditt hår

Lär dig att fläta ditt hår till en sånn här snygg fläta! det kan vara krångligt i början men övning ger färdighet. har själv testat och i början så blev den ganska missbildad men efter några gånger så såg den någonrlunda okej ut. men behöver fortfarande hjälp av mallen.

Mysigt

Julmys är bland det bästa som finns. det är så himla mysigt. Älskar och då menar jag verkligen ÄLSKAR lussekatter/lussebullar min kärlek till det är obeskrivlig. Däremot så är pepparkakor inte något för mig men jag kan ändå tacka ja till pepparkakor om det är någon som erbjuder bara för att ha något att tugga på...weird?? Nej men lussekatter is tha SHIT.

friendship

- "I'd rather have a few close friend who are close to me. Than many firends who i can't turn to"

Jag behöver inte ha många vänner för att känna mig omtyckt,det räcker med att jag har nära vänner som kan mig. som vet hur jag funkar. Det jag försöker komma fram till är att man inte ska lita på vem som helst,för det jag inte jag. Jag litar på de som litar på mig. De som har bevisat för mig att de är äkta vänner och inte bara utnyttjar än det är de jag vänder mig till. Av alla människor jag känner så är det endast 4 personer som jag litar 100 % på till och med mer än så. Och det är en barndomsvän,en jag har kännt sen jag flyttade till borås,en jag har kännt i 5 månader,och min pöjk. Mer än så är det inte. Självklart så beror ju tilliten till folk på vilken kontakt man har till varandra och om man fortfarande umgås/träffas och pratar med varandra. Jag har många vänner som jag kan berätta vissa saker för som är tysta om det. Men när det kommer till extremt stora,viktiga och privata saker så är det bara de fyra jag kan vända mig till. Det är de jag vet som alltid kommer finnas där,så som jag själv finns för de.
That's true friendship.

Feist


01.47


EVERYDAY I'M HUSTLIN

Suger verkligen när det gäller uppdateringen ska förbättra det mina vänner. Har inget nytt eller speciellt att berätta men så fort jag kommer på någonting att skriva om så lovar jag att jag slänger in ett inlägg.- vi hörs snart ska fortsätta med att göra inbrott på andra ställen,wish me luck. BLESS.

.W E Y.W E Y.

jag vet att jag inte uppdaterade någonting igår...men det är för att det är så sjukt mycket i skolan och med det menar jag verkligen sjukt mycket därav de korta och näst intill onödiga inläggen. Den här veckan har vi haft 4 prov + 2 projekt och en del andra små läxor. Fyfan säger jag bara! men som tur så har den här veckan gått fort som fan och det är redan fredag vilket betyder att alla de 4 proven är avklarade och det enda som återstår är ett utav våra projekt eftersom att vi redan är färdiga med det ena. I morse så hade vi i alla fall det sista provet som va engelska och vi brukar i vanliga fall sluta 13.20 på fredagar men eftersom att det var det enda vi typ skulle göra + samtal när det gäller hur man ligger till i ämnena så slutade vi 10.55 inte illa. Nu är det helg homies njut för det ska jag göra till max!

-


P T T M S


våga mer,våga sticka ut

Om jag ska vara ärlig så tycker jag faktiskt att de är riktigt snygga. De skulle passa sjukt bra till t.ex: någon slapp vit klänning eller varför inte till högmidjade slitna shorts och en bustier. Skulle utan tvekan kunna köpa mig de här men grejen är att man bor i en stad som gör att 99% av befolkningen bryr sig om exakt allt..vad man har på sig,hur man ser ut i håret osv. tragiskt att folk ska behöva bry sig om allt så himla mycket men det är bara att se det från den ljusa sidan de lägger märke till skorna om man skulle ha på sig de i alla fall. Önskar ibland att jag bodde kvar i stockholm eftersom att folk där har alla möjliga olika stilar. nästan ingen bryr sig. om man inte går runt och ser ut som ett freak så klart typ klä sig som en clown varje dag eller så. gemfört men här så får man ögonen på sig direkt så fort man vågar sticka ut en aning och inte vara en i mängden. men det ska man fullständigt skita i. kör på ditt egna race! beundrar folk som vågar mer helt enkelt. så borås förvåna er inte om jag går omkring med sånna här skor på sommaren. bryr mig inte åsikterna ändå. i mina ögon är de här skorna riktigt fräcka!

young homie

okej ni som inte har sett det här bara måste se det. en kompis visade videon för mig och när jag såg att den nästan var 9 minuter tänkte jag shit nej jag orkar inte men efter 30 sek var jag fast,helt ärligt. Ni måste se hela för att förstå.det är så fint att jag t.o.m började gråta det säger så himla mycket om honom som människa/person..efter det här säger jag från hjärtat att jag är ett stort fan av Chris Rene du är originell och en otroligt stark människa - Baby im trippin on you♥


Sen har vi hans låt här igen men som han har gjort om i låtversionen (alltså inte live) om man säger så. Lyssna på den,han är riktig grym massa kärlek och respekt till den killen och BIG UP for tha song♥

B U S T I E R

Snyggt till sommaren som fan,snacka om att man kommer beställa en massa olika sånna sen men smartast är ju att beställa några redan nu så att man inte måste stressa sen för att hitta några snygga,då kanske det är slut ? eller så kanske det inte finns lika fina. det gäller att vara snabb...och det tänker jag se till att vara HA-HA.


det gråa

Inget speciellt med linnet utan det är detaljerna där bak som gör linnet!


...


I try to smile but i know that is hard for me to wake up every morning and think that i have to pretend to be happy in front of others but only me knows that im not. I just hide my feelings with that smile. Cause i know that no one will understand me anyway.how it feels.how much it hurts. I know that people see me as "that girl who always smiling" but inside i'm broken. Broken cause i think too much of things that bother me. Yes,i'm worried and i don't know what to do.Cause inside i'm broken.

tröttast

Just nu så ligger en fuling vid mig och sover så djupt,skönt liv han måste ha som inte behöver gå efter ett visst schema eller livsstil han bara lever som han själv vill på sitt egna lilla sätt. Man brukar ju säga att människan bästvän är hunden - och ja,jag håller med även om det låter löjligt så måste jag faktiskt erkänna att min hund lion är en av mina bästavänner en vän som aldrig svikit och kommer att svika en. Älskar honom lika mycket som man kan älska en människa så mycket betyder denne saken för mig.


just for tyler

bara för att jag älskar min tyler så mycket så var jag tvungen att göra ett inlägg på den här sjukt underbara och galna människan. kärlek till honom. helt klart en av dom bästa jag vet ♥

xx


ska ALDRIG mer lova någonting,för jag håller aldrig det jag har lovat här i bloggen. It just bullshit. whatever,jobbigt läge alltså är inte tillräckligt trött för att sova än. Har bara en j*vligt irriterande huvudvärk och utan att krydda så lovar jag att jag har huvudvärk varje f*cking dag (ursäkta språket) blir så himla irriterad. antingen så måste jag skaffa glasögon eller så är jag bara allmänt psykisk sjuk som får för mig att jag har huvudvärk varje dag?!?! jag och mina problem alltså,det är inte och leka med. Inte nog om det har en sånn beslutsångest.vet inte om jag ska köpa mig en ny jacka eller nya skor men det är ju en annan femma.......

suckz

I know that i suck and that sucks,har haft annat för mig.. slutade 13.00 idag och sen så skulle jag vänta på min wifey för att dra in till stan och köpa lite nödvändigheter och med dom nödvändigheter menar jag : en otroligt fin tunika/topp inne på en av mina favoritaffärer,en ny ögonfransböjare eftersom att min gick sönder och en sak till. I alla fall så va vi i stan en bra stund även fast berit gick loss här med både massa vind och regn. men inget kan hindra oss? va på jakt efter byxor men hittade tyvär inga så bajs på den skiten. Men,men sen så träffade vi upp en annan kompis och det slutade med käk inne på subway. Kunde det bli bättre? NEJ. Nu sitter jag i alla fall hemma och har gjort klart ett par läxor som ska vara klart så att jag slipper att sitta inne och göra så mycket under helgen. smart brud. Jaja...nu är det typ 15 dagar kvar till jul fyfan vad fort det går! känns som att det var sommar igår....see ya ppls!

hej snälla,kom och köp oss !


H.O.P.S.I.N


DRAKE TO STOCKHOLM 15/4-12

 

KLICKA PÅ BILDEN OM NI OCKSÅ ÄR DRAKE FANS OCH VILL VETA MERA!!! Ja,vad ska man säga?!? rubriken säger allting Drake kommer till min hemstad den 15 april...utan tvekan att jag nappar direkt..kan verkligen inte tacka nej till något sånt! det är fan helt sjuuuuukt en av de mest originella artisterna med en utav de vackraste rösterna och grymmaste texterna. Är så himla glad att jag skulle kunna springa 10 varv där ute i snön naken.DAMN.snacka om att det var på tiden. Hur som helst så släpps hans biljetter ut på måndag och då ska jag fanimej vara den första som köper biljetter! så estocolmo here i come! HYFR!!!!!! Drake i mitt ♥

Julklapp?

 

Ett tips till alla tjejer där ute som inte vet vad dom ska köpa för något till sin kille eller varför inte till pappa? Hur som helst så doftar Puma jam man (om det är den rätta puman) gudomligt ,har själv varit inne på kicks och doftat lite smått på den..eller smått och smått blev ju kär i parfymen och till slut sprayade jag på min hand för att kunna lukta på den lite då och då haha. Så normal är jag. Funderar själv på att köpa den här nu i veckan och fylla garderoben med lite nödvändiga grejer också.


Cuddan

Cuddan levererar som vanligt,och precis som han ska och är en av de bästa artisterna just nu.den här låten har jag fastnat för sedan första gången jag hörde den. Jag menar tryck bara på play och lyssna själva..det här är riktig musik för mig,vet inte vad ni själva tycker om den men tycker ni att den är ur kass så sure,ni kan vara urkassa själva! skojar bara...men vad är det man brukar säga - smaken är som baken,right? så gillar ni den inte så är det okej det är ju bara en smak sak. Men vill ni höra "riktig" musik enligt mig så tryck bara på play så får ni se,för jag fastnade DIREKT.

Det löser sig,det kommer fixa sig till slut..

Den här dagen började bra.vaknade på ett bra sätt och allting stod rätt till borsett från att jag glömde mobilen hemma och trodde att jag hade tappat den där ute någonstans (smartass). Sen blev den bättre för att jag var på så bra humör vet inte ens varför? det har ju inte hänt något speciellt ?!?! har i alla fall haft det bra idag. no stress,just chilling..ja vad ska man säga mer än att dagen blev bäst?!?! och jag kan tyvär inte skriva här varför då eftersom att jag knappt har sagt något till någon ännu..men guuuud vad glad jag blev! fick nästan inte fram ett enda ord och var tvungen att svälja gråten i halsen för att jag anade verkligen inte någonting. Gud,jag tror jag är bland dom lyckligaste i världen just nu. om jag bara kunde berätta varför,men..men...det går ju inte wäää!
äsch,det är nog bäst så tror jag...ska lägga mig med ett stort leende på mina läppar och imorgon väntar en rätt så kort skoldag börjar ju 9.30 och slutar 12.20 = livet är ju bara allt för underbart i bland - som timbuktu säger: " det löser sig,det kommer fixa sig till slut."
Ps: detta inlägget skulle läggas upp för ett bra tag sen,men det strulade lite med systemet.

12.31.59

Det var en som ville att jag skulle skriva om personer i mitt liv eller någon/några jag saknar.och därför har jag bestämt mig för att göra det,men att skriva olika inlägg om dom jag saknar. Och ja jag saknar rätt många personer men ska inte ta upp alla utan tar bara dom som jag verkligen saknar galet mycket. så ta inte åt er och tyck att jag är en bitch nu för jag tar de av olika orsaker och jag kommer att förklara varför också.

high for this

HELLO,sitter här och gör inget speciellt.borde egentligen plugga för att jag har historia prov imorgon..men får väl ta och plugga lite snart så att jag inte får ett stort F i pannan. Nej men känner på mig att jag inte kommer klara det. det har varit alldeles för mycket nu och förstår inte varför alla lärarna har en jävla förmågan att lägga alla prov och allt vad det är precis innan loven...jag menar hur snällt är det egentligen?!?!  vi har liksom 4 prov,3 projekt,1 dokumentär och 1 inspelad redovisning att göra innan lovet,utan att krydda! - det är fan inte mänskligt någonstans..så därifrån kommer allt gnällande som ni har fått här på bloggen. USCH USCH...behöver verkligen att vara ledig nu känner jag. bortsett från det så är det bättre med mig nu än vad det var igår..so forget that. Vet att typ  1000 blajjar om snö och allting så ska inte vara en utav dom,men är verkligen i akut behov av en bra och snygg vinterjacka och framförallt en märkesjacka eftersom att det känns som ett säkert kort. Förutom jackan så känns det som att det är så sjukt mycket mer som borde köpas nu typ klänning till både julafton och nyårsafton + kläder och en massa andra saker. Önskade verkligen att jag kunde ha planerat detta bättre men,men...för mycket tjat..

så vad gör ni ikväll? själv måste jag plugga en del och sen får vi väl se..ska nog lägga mig tidigt imorgon också eftersom att det är längsta dagen imorgon 8.00-16.20 = BAJS.

BLESS


sick of this shit

är så trött,orkar inte...vet inte ens vad jag ska skriva för jag är förvirrad och alldeles för fundersam. jag tänker för mycket just nu fast jag inte ens borde göra det. för det bästa för mig just nu är att jag går och lägger mig i sängen och sover istället för sitta uppe och ta sönder mig. jag vet inte vad jag ska göra,jag vet absolut INGENTING det enda jag vet är att det känns fel,helt fel till och med. vi hörs imorgon istället.

perfekt är inte perfekt,det är det operfekta som är det.

Snyggt eller vad? funderar på att göra en sånn alldeles själv någon dag när man har tråkigt. Det är ju en riktigt sysselsattning speciellt när man är en sånn person som älskar att pyssla. om jag nu skulle göra en så skulle den definitivt hamna här uppe. så vi får se hur det blir med det.

hello,hi,goodbye.

Vet att jag inte har uppdaterat så mycket,men har varit upptagen hela dagen och det är jag fortfarande men jag var bara tvungen att slänga in ett inlägg asså. Det är nämligen såhär att jag håller på och hjälper mina föräldrar med att sätta ihop de nya möblerna och allt vad det är här hemma så jag har bara min säng kvar men den ska nog fixas imorgon..men vi hörs snart igen det lovar jag er.PUSS.

silver/glitter

Måste hitta sådana här nagellacksfärger, det är ju bara så himla fint så att det inte är sant.
men innan jag börjar leta efter färgerna så måste jag först och främst fixa mina naglar.
bara gud vet när det blir av,men kommer förmodligen fixa dom själv eftersom att jag gillar att pyssla med mina naglar alldeles för mig själv. så får väl ta mig ner till stan för att leta efter dom har två färgerna så småningom.

nej tack,till sånna människor.

Så,ja..idag började jag 8.00 och slutade 11.00, hade bara två lektioner..riktigt skönt!
efter det så gjorde jag inget speciellt,jag och några vänner gick ner och åt i matsalen och därefter så stack jag och min wifey till stan för att jag skulle sola och kolla runt lite grann. och där var vi en stund för efter det skulle hon hem och jag gå hämta min lille skitunge som väntade i skolan. så nu sitter jag och gör NOTHING. bara lyssnar på musik som vanligt. var ju inget intressant alls att veta vad jag sysslar med liksom? HA-HA.
måste bara,måste ta upp en sak som är sjukt irriterande. och det är sånna människor som inte förstår när man säger nej när man inte är intresserad utav dom eller det dom nu är ute efter.det är sånna klängande människor jag snackar om nu. hell to the no...stop with that it's so f*cking annoying,trust me.ännu irriterande är det när man är en sånn person som har svårt för att vara "taskig/elak" mot någon men när jag tröttnar,så tröttnar jag helt och är riktigt taskig och elak mot den personen,vilket inte är bra. Har liksom inte svårt för att säga nej om man säger så,men om man ska behöva säga nej hela tiden till en och samma person så måste man ju nästan vara lite taskig till slut så att den verkligen förstår att man inte vill. var bara tvungen att dela med mig av min irritation och mina tankar, ni som läser allt är verkligen bäst.

Y O L O

Otroligt snygga bilder,och otroligt fina innehåll i självaste bilderna.
bild 1 - vill ha sånna smycken
bild 2 - vill ha en sådan där fin och häftig frisyr
bild 3 - random
bild 4 - snygg ring
bild 5 - coolt piercat öra
bild 6 - snygga tattoos,vill också ha en..eller flera rättare sagt!!
I LOVE THIS♥

IGNORANT ART

Iggy Azalea - ROT10 IGNORANT ART by Rot10 Musik

RSS 2.0