DUKTIG TJEJ

Har varit här hemma hela förmiddagen och städat jag ni läste rätt jag har städat och lyssnat på musik under hela dagen nästan och jag känner mig så himla duktig! Ingen är hemma så har varit ensam med hunden hela dagen och även om det känns lite ensamt så är det så himla skönt alltså..sitter just nu och ser på en jättebra film som går på viasat och snart ska jag börja fixa mig för att sen dra ner till stan och träffa en vän och se på kortegen. nu ska jag fortsätta och se på filmen så vi hörs senare kompisar,puss!

SÖNDAG

Har tagit det lugnt till max idag trots att vädret var helt okej med en del sol så kände jag för att bara slappa det är ju trots allt söndag vilket betyder att de mesta är stängt här i borås. Kom i alla fall ut från duschen för en stund sen och sitter just nu och tittar på big brother. Imorgon är det kortege vilket innebär att jag kanske kommer befinna mig i stan med några vänner för att kolla på,hoppas bara vädret håller sig! Nu ska jag i alla fall fortsätta se på tv men innan det måste jag bara be om ursäkt för att jag har varit ganska off på sistone. Det är så med alla någon gång och dem senaste 2 veckorna har varit upp och ner men det har mest gått ner för mig,har ingen ork till någonting längre fast jag är den personen som försöker tänka posetivt i alla lägen så är det inte alltid så himla lätt som man kanske önskar sig. sånt är livet det är inte lätt när det är svårt.

COULUMBINE STYLE

En snygg brud med snyggt hår,snygga kläder,snygga smycken och en grymt snygg väska.
Vad mer kan man begära ? när det blir lite varmare kommer jag inte tveka en sekund på att själv gå klädd så.
Hur som helst är columbine en trogen inspirations källa. Keep it up girl!

WHOOP WHOOP


GODMORGON

Godmorgon på er där ute! gick och la mig vid halv 3 igår natt och vaknade vid 8.00 imorse,tror inte att jag är riktigt frisk men är hur som så jävla pigg och glad. Att en solig morgon och ljusblå himmel kan göra en så glad är rätt sjukt man blir ju överlycklig! Sitter i alla fall och äter frukost och tittar på big brother bättre morgon kan det inte bli alltså...vi hörs snart!

TVÅ NYA

Var i stan tidigare med Valentina,och som jag kanske har sagt innan så hade jag fått ett presentkort av min mamma från ginatricot (brukar aldrig handla där) så jag passade på även den här gången att ta ut någonting. Och jag är ju ingen färgstark person så jag bestämde mig för att göra en förändring i garderoben,därför köpte jag en bh med en jättefin gulfärg och en T-shirt med djup rygg som är lite av reflex gul. Har inte testat t-shirten än är för lat men jag får hoppas att den sitter bra!

I'M NOT ESTUPIDA


GOODNIGHT

Snacka om vilken huvudvärk jag har, ska faktiskt ta och bege mig mot sängen alldeles strax. Imorgon är det äntligen fredag vilket betyder att dagen blir kort slutar vid 1. Ligger och pratar med mr X som håller mig vaken vid det här laget och fyfan vad jag skrattar.ganska onödigt inlägg egentligen men kände för att dela med mig lite av min kväll så sov så gott ♥

GLAD.

Den här dagen har varit en bra dag för mig,är på jätte bra humör och är så posetiv till allt känns det som,kanske beror på att det är fredag imorgon och en efterlängtad långhelg väntar? Juste vi hade ju den sista svenska delen i nationella idag och det gick faktiskt bra tycker jag! Nu är det "endast" engelskan och matten som återstår,undrar hur matten kommer gå när jag inte är ett fan av ämnet.usch. och ännu mer usch är det på vädret för fyfan vad det har regnat ute idag,det är helt ju bara sjukt! Juste va inte blyga nu ni får jätte gärna följa mig på instagram för er som har. Ska lära mig att lägga upp mer bilder där är inte riktigt van än men det kommer väl snart,så fritt fram! Ni hittar i alla fall mig där med namnet: paaulinekouakou.

The weeknd


P T T M S


ZARA

Känner mig så tråkig som kommer och skriver om skor här ännu en gång,men de här sandalerna är så snygga måste jag säga. Brukar inte tycka om sandaler så mycket men spännena gör hela sandalen. För er som undrar så är de i från Zara.

Jävlaskitäckelväder.

skola.jogga.hem.regn.blöt.trött.sliten.ut.med.hunden.vila. det är vad jag har gjort,hur jag känner mig och vad jag ska göra. vill ju bara lägga mig i min sköna säng och vila ut så blöt som jag blev av regnet som förövrigt inte slutar skulle det passa alldeles perfekt att få koppla av under täcket..wää ska ut i regnet igen för att ta ut vovvisen. Det suger med hund ibland.

B.O.B


2012/04/24

Vi hade ju nationella prov idag,det gick väl si och sådär för mig spanska provet som vi hade sista lektionen kändes i alla fall mycket bättre måste jag säga,fördelen jag har är ju att jag redan pratar flytande spanska så det var ganska lätt faktiskt. nu ska jag ut på en promenad med hunden och sen är det både plugg och tv som gäller,ska skifta mellan båda två måste göra en power till en redovisning som vi har imorgon samtidigt som jag vill se på Top model och DH.

SPRING OCH KÖP


-
För 799:- inne på scorett hittar ni de snyggingarna! De ser så himla somriga och härliga ut och skulle sitta perfa på mina fötter,men tyvär så är jag inte "klacktjejen" men ska faktiskt köpa mig ett par snart och lära mig att även se klackar som ett alternativ. Kan ju gå i klackar men använder inte den kunnigheten om man säger så. Ganska tråkigt tycker jag men jag tycker personligen inte jag passar i det eller så är det bara så enkelt att det ovanan som får mig att tänka så. Men jag tycker i alla fall att ni där ute borde köpa dessa de ser ännu finare ut live och betydligt mycket finare på,så spring & köp om ni håller med!

22.17


MIN DAG

-
Om jag ska berätta kortfattat om min dag så beskriver jag den med fyra ord : bra,tråkig,flummig och ointressant. laddar inför imorgon som in i helvete,de små krypen har fan lagt nationella och spanska prov på en och samma dag..tröttsamt. jag förstår inte hur de tänkte där överhuvudtaget. men,men man kan inget göra åt det. Ikvälll ska jag i alla fall lägga mig tidigt (jovisst) eller ska i alla fall försöka ligga i sängen vid 22.00 senast. Nu ska jag äta mat,är sjukt hungrig så vi hörs snart!

RIKA

Har ingen aning om vad "Rika" är för märke men det räcker med att se de här bilderna ovanför som får mig att förstå att det är någonting jävligt bra,häftigt och snyggt.Jackorna är awesome speciellt den vita och detsamma säger jag om väskorna!

GULT ÄR INTE FULT

Är inte den här färgstarka personen som klär sig i jätte mycket färg och blir sedd på det sättet som jag har sagt tidigare,men under den senaste tiden har jag börjat lägga märke till en del färger som jag skulle kunna tänka mig att bära och eftersom att jag är så feg när det gäller just det så tar jag ett steg i taget. ska se om jag hittar något fint färgstarkt basplagg,såg ju en t-shirt häromdagen som jätte gärna ska få flytta in i min garderob (kanske) inom kort. Får helt enkelt se hur det blir med det..

Miguel


P T T M S


2012/04/19

Fula äckliga april väder,kan du vara snäll och ge oss finare väder. Det här grå och dystra vädret håller inte vill ha vår/sommar nu. Förra året under samma månad och ungefär samma datum så var det hur j*vla varmt och soligt som helst. Jag blir ju påriktigt deprimerad av det här...shit vad jag klagar! jag hatar det här har fan klagat på allting under hela dagen idag så jag tycker så synd om Ida och Valentina som har varit i min närhet hela dagen när jag har varit så grinig. vi hörs!!

B.o.B

En riktigt bra låt som har blivit en av mina favoriter den här veckan, det finns en del saker just nu som helt plötsligt har förvandlats till ett jävla svarthål och refrängen i låten får mig verkligen att känna som att det handlar om mig. För det är ju just precis så jag känner just nu,det löser sig alltid det vet jag. med hjälp utav mina underbara vänner som jag har vid min sida och en annan speciell person där ute som får mig att må mycket bättre gör det hela lättare för mig att komma igenom ♥

The Top


P T T M S


BLACK & WHITE

Börjar med att säga att jag HAR ett linne på mig på bilden även om det kanske inte ser ut så,ville bara påpeka det så att ni vet. Well,idag var det ju första skoldagen efter 1 veckas lov och jag hade inte sovit ett enda skit under hela natten dels för att jag inte kunde somna och för att jag även satt och skypa med Mr X som var ledig och hur pigg som helst. Även om jag inte fick någon sömn igår natt så var ju hur pigg och glad som helst i skolan. Det var sjukt roligt att träffa alla igen i alla fall. Efter skolan tog jag och Shalle balle en vända ner till stan rent spontant endast för att fördriva tiden och sen kom jag hem och tog mig 2 timmars sömn som jag tyckte att jag behövde. Dock var det ganska dumt med tanke på att jag kanske kommer ha det svårt att somna i natt,men den smällen får jag helt enkelt ta. nej,nu ska jag vänta på Mr X så vi hörs!

SÖNDAG KVÄLL

Shit vad fort tiden går, satt och kollade igenom ett album och så hittade jag den här bilden.Kommer ihåg när min lille bebis såg ut såhär. Och nu är han tjock,tråkig och ful. Haha nej jag skojar bara han är en gosig liten tjockis och så sjukt charmig,snuttepnutten. Imorgon är det skola som gäller tyvärr men det här lovet har varit så sjukt avkopplande men ändå inte det känns som att en massvisa saker har hänt på bara 1 vecka som måste snackas med de man inte har träffat under lovet. så på så sätt känns det skönt att börja skolan imorgon. Nu ska jag lyfta röven till rummet och se på big brother. undrar vem som åker ut ikväll ? hoppas innerligt på att det är Joe som ryker ikväll förstår inte ens vad han gör där ?

ACNE/DRESS/OPEN/BACK/


LONDON

Har sånn lust att bara åka till London och shoppa ihjäl mig och se mig runt i den underbara staden. Vi i min klass ska förhoppningsvis åka dit i höst ihop.snacka om att jag längtar som fan. Kan ju ingenting där och vet inte heller vad saker och ting ligger så det är tur att jag har en kompis som har flyttat dit och kan visa mig runt och visa oss de bästa uteställena/affärerna/restaurangerna osv. äckligt bra alltså jag bara längtar,längtar,längtar...

FRANKIE


Saturday 13th

Ikväll är det en lugn kväll,sitter och myser med familjen framför tv:n och pratar lite skit med Mujo. Alltså usch vad jag kan äcklas utav människors beteenden,är ingen som hatar folk men jag kan ogilla folks personligheter/beteenden. Men det är påriktigt inte normalt någonstans att tro att man kan säga vad man vill och göra vad man vill mot/på en person och sen tro att det är helt okej. Nej,nej,nej sånt beteende går inte hem hos mig om jag ska vara ärlig så borde varje sånn människa få varsin smäll. En sak har jag lärt mig och det är att inte bli förvånad utav vilka slags människor det finns här i världen.

VÅRJACKA

Efter många om och men med ett ivrigt sökande efter en vårjacka har jag äntligen hittat en som ska bli min,no matter what. Är lite tveksam när det kommer till vilken färg jag ska ha på den,men just nu lutar det mest åt vit. Och det lär nog bli den färgen också med tanke på att den är finare att bära ihop med min hudfärg. Jag är helt kär i den,kär i en jacka? weirdo..

FUCK YOU,MY DEAR.



Mamma ♥

Idag är det ingen vanlig dag,för idag är det min mammas födelsedag!
Grattis på födelsedagen igen min älskade,underbara och vackra mamma.
Du betyder hela världen för mig och jag älskar dig mest utav allting på denna jord.
Eres la luz de mi vida,la fuerza de mi ser. vivo por ti ♥

ANTWON ♦ HELICOPTER


21.21

-
Dagen började bra,var på det bästa humöret och sen försvann allt det bara. som om någon blåste bort det och det försvann med vinden. den här dagen har varit helt konstig längesen jag kände mig såhär. är helt nere och känner inte för att blogga just nu. vill bara gå och lägga mig och vakna imorgon istället. vi hörs förhoppningsvis senare eller i morgon,ta hand om er!

A NEW BAG

Är i stort behov av en ny väska men har inte lyckats hitta en som är perfekt för mig. Vill ha en i den stilen som på bilden ovanför men ändå inte. Jobbigt det här med att inte hitta den som har målat upp för sig själv.ska bege mig mot stan om en stund och fixa lite ärenden osv. Ska passa på och se om jag lyckas hitta någonting behövligt. vi hörs när jag är tillbaka!

P T T M S


Kendrick Lamar


#Instagram#

Nu kan även ni där ute följa mig på instagram : paaulinekouakou heter jag,follow me ♥

OUTFIT

Älskar kombon mellan öppen rygg och boyfriend jeans. Ap snyggt i mina ögon!
ska vara modig och våga mer,någon vacker dag kanske det är jag som går klädd sådär.
Man blir tyvärr lätt uttittad om man vågar mer i en stad som den här, ska lära mig att
sluta bry mig om vad de andra tycker framöver. Ja,det ska jag jobba på!

2012/04/10

Är det ens någon idé att jag berättar om vad jag gör idag eller? nej skulle inte tro det för jag sitter hemma och är lika uttråkad som jag var igår. Det är inte alls kul det här med att det regnar osv under lovet? det är ju då man passar på att hitta på saker som man i vanliga fall inte brukar ha tid för. Och det är inte heller kul att sitta hemma med två jobbiga bröder som håller på hela tiden. Men nästa år vet jag i alla fall vart jag ska ta vägen till påsklovet och det är utomlands! Fyfan säger jag bara. Får väl försöka göra det bästa av situation och sysselsätta mig själv med någonting roligt. Vi hörs om ett tag !

Frågor

1. Vad är ditt mellan-namn? Veronique

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? gillar mitt namn

3. Är du i ett förhållande nu? Ja

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? i  2 år om exakt 2 veckor

5. Höger- eller vänsterhänt: Höger

6. Humör just nu: Uttråkad

 

7. Favoritgodis: Sura och söta

 

8. Vad sa du senast: ”Kom hit”

 

9. Hur många kuddar sover du med : 3

 

10. Favoritväder: Sol och 30° varmt

 

11. Om du var fast på en öde ö, 4 saker att ta med: Älskling,mat och ett flygplan för att åka tillbaka

 

12. Hur många barn vill du ha:  2

 

13. Är du kittlig: Som bara den!

 

14. Snarkar du : Nej

 

15. Stjärntecken: Tvilling

 

16. Brukar du sola: Japp

 

17. Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Självklart,vilken upplevelse

 

18. Röker du? Nej,usch..

 

19. Snusar du: Nej,usch..

 

20. Knarkar du : Nej,aldrig!


Lindsay Lohan genom åren

Den här videon visar hur 25-åriga Lindsay Lohan har förändrats genom åren,såg videon på en tjejs blogg och jag var bara tvungen att dela med mig utav vad jag fick se. Fyfan! man blir inte bara förstörd mentalt av att missbruka utan utseendet påverkas också en hel del. Jag menar kolla bara på henne ? shit pommesfrites vad läskigt alltså,helt sjulkt!

Inspiration - white


"snart tystnar musiken,alla måsten blåser bort."

Vafan är det här för slags väder egentligen? för ungefär 2 veckor sen var det verkligen toppen väder och sen helt plötsligt så bara blev det vinter/höst ? fast det är ju typiskt aprilväder det här. Men,men man får väl bara göra det bästa av situationen. Ska nog se på film som är väldigt passande för en dag som denna,är sjukt sugen på en skräckis. Det var alldeles för längesen jag såg en och jag som älskar skräckfilmer också! och nej till er där ute som undrar så är jag ingen chicken som sitter och täcker för ögonen och rycker till,till varje ljudeffekt. Nej,nej,nej inga fikus fasoner här inte. Det snarare killar som förvandlas till små kycklingar när det gäller skräckfilmer. T.ex min kusin och min kille herregud vilka fjantar säger jag bara. Kusinen bara flyttade sig närmare och närmare och höll för ögonen med ena handen medan han höll mig i handen,han är faktiskt lika gammal som mig själv 17 barre alltså. Gud vad jag känner mig taskig som har berättat det här nu haha!

P T T M S



KLOCKOR

Känner bara att jag måste ta mig själv i kragen och köpa mig en klocka. Vill ha en som ser ut som den åt vänster så jag ska verkligen se till att jag hittar en i den stilen,och om jag inte gör det kanske den på bilden får bli min ? Brukade faktiskt inte gilla klockar så mycket förut men sen en tid tillbaka har jag känt att det är någonting som bara måste finnas på min arm numera. Det både känns och ser naket ut..bara för det ska jag leta efter en klocka med detsamma!

Welcome to the other side


Från gårdagen

bild 1 - lunch by mami,bild 2 - fika på bakgården,bild 3 - glass med jordgubbar & banan

AMAZING

Har haft en underbar dag trots det här konstiga vädret. Ingenting kan stoppa mig när jag är på mitt allra bästa humör alltså. Var i stan en sväng med en vän vi tog en fika och pratade om allt och ingenting alls. Fick även med mig någonting hem som jag visar imorgon. Har verkligen känt mig som ett fetto idag måste jag säga. Först åt jag en riktigt god lunch som min mamma gjorde,sen var jag och fika och sen nu på kvällen åt vi vaniljglass med jordgubbar + banan vad mer kan man begära liksom ?! så duktig som jag är tog jag bild på det jag har ätit vilket ni kommer att få se snart. Har en del saker att göra nu när jag äntligen är hemma så vi får höras om ett tag XOXO

Fredag

Har suttit hemma precis hela dagen och inte gjort någonting alls,har varken haft ork eller lust till det. Vädret har gjort så att jag bara har känt mig deprimerad. Vi här hemma satt och såg på filmen The Real Steel från våran appel tv,riktig bra film om man gillar action filmer. Just nu sitter jag i alla fall och tittar på en dokumentär om Amy winehouse och det är verkligen sjukt intressant,så jag tycker vi hörs lite senare!

P T T M S


Glad påsk!

Glad påsk på er alla där ute från mig och den här vita godbiten,ha ett underbart lov allihopa ♥

Echoes of silence

Min dag har varit intensiv,har fått springa runt som en riktigt virr panna över hela skolan idag eftersom att vi hade fullt upp med en massa aktiviteter och uppdrag,shit fick nästan huvudvärk där ett tag men det gick bra till slut. Vi fick även sitta och kolla på en hel del uppträdanden också! ganska rolig dag trots allt..Nu ligger jag i alla fall och gör absolut ingenting alls än att lyssna på musik och prata med min vän Calvin ifrån stockholm så mysig och otroligt rolig kille! men nu ska jag fortsätta och snacka en massa skit och kanske kolla på det sista avsnittet av jersey shore säsong 5 som jag totalt har glömt bort.

Miguel

Lite old,men bäst ändå!

Oh,happy day!

En massa jävla skratt bland sjukt roliga brudar i klassen idag. Shit pommesfrites har skrattat i stort sätt ända ifrån morgonen tills skoldagens slut. Vi skulle egentligen också ha haft våran muntliga del i nationella på svenskan idag,men den blev som tur uppskjuten med en hel del protesterande. Våran lärare är fan helt jävla ologisk och pantad som säger en sak först och sen säger att hon inte alls har sagt det när hela våran klass uppfattade det på det sättet. What the fuck are you talking about ? så himla B med en sånn lärare som ändrar sig hela tiden. Men,men det har varit en bra dag med andra ord och i morgon börjar vi 9 igen eftersom att det är Almåsdagen vilket innebär att vi som går på almåsgymnasiet ska bli indelade i olika slags aktiviteter och utföra olika slags uppdrag/aktiviteter. Låter inte så jätte kul kanske men det är obligatoriskt så jag har inget val. Men nu ska jag proppa i mig pannkakor är dödshungrig!!

Albin Gromer


Gjorde min morgon,dag,eftermiddag,kväll och natt,tack du är bäst!

23.14

Imorgon är det muntliga nationella i svenska som gäller för oss,vet inte hur det kommer gå. Eftersom att jag inte kan mitt ämne utantill,håller verkligen tummarna för mig själv alltså. nej nu ska jag tänka positivt det kommer gå bra pauline,det kommer det. Är ganska trött men måste ändå öva lite,lite till börjar ju 9 imorgon så det är ju en fördel. Min vi får helt enkelt höras imorgon och förlåt för att jag har varit så tråkig under den senaste tiden men jag har så mycket att göra så har nästan inte tid,men jag ska försöka som fan bara för eran skull,puss puss!

JACKAN

Om jag kan sluta någon gång och istället lära mig att inte ändra mig så snabbt hela tiden så ska jag klicka hem den här snygga jackan som förövrigt kommer bli min vårjacka så fort den kommer ut. Har kollat runt i alla hemsidor man kan tänka sig bara för att hitta den perfekta jackan till mig,och jag har helt enkelt fastnat för den här! påminner mig så sjukt mycket om Gievenchy jackan jag la upp för ett tag sen. Så nu hoppas jag att jag håller fast vid mitt beslut och inte ångrar mig.


Bild lånad av Hanna

Beslutsångest

Ja eller Nej för toppen? det är frågan det..

Vad är det för fel ?

Känner att det är något som är fel med mig,jag vet att jag kan vara weird as fuck men det är inte det jag pratar om nu,utan jag menar på det andra sättet någonting ÄR fel med mig. Jag äter ju precis som vanligt,jag mår hur bra som helst men någonting är inte alls som det ska. Vet inte vad det kan bero på men jag känner av det i kroppen att det inte är riktigt stabilt som det förövrigt brukar vara jämt. Ska nog ringa till sjukhuset/sjukvårdsupplysningen och fråga vad det kan bero på osv eftersom att det gör mig orolig. Tänker inte gå in på vad det är men ni kan räkna med att det är någonting konstigt. Egentligen inte så konstigt kanske de flesta har ju varit med om det men det har aldrig hänt mig så för är det,det i alla fall.

Steven Jo

; Skön snubbe,får mig alltid att skratta! det borde finnas massvis med sånna människor alltså.
kan inget annat göra än att bara älska honom.


1:a April

1 april idag då,har inte blivit ett dugg lurad eller rättare sagt inte gått på någonting som någon har sagt. Förstår inte grejen med den här dagen egentligen,att man ska vänta på att få ljuga om något dels så är det fult att ljuga och lögner sägs varje dag så I don't get it. Det var en kul grej när man var liten men nu känns det bara som något onödigt. Idag så var jag i alla fall ute på en långpromenad med älsklingen och hunden,shit vad det var kallt ute det nog dags för solen att göra oss glada igen tycker jag!  Nu - fixa något att äta !

RSS 2.0