ALL I CARE ABOUT IS MONEY AND THE CITY WHERE IM FROM...




I FUCKING LOVE Drake,han är en gud i mina öron med sin fina och speciella röst och alla hans bra låtar som han gör gång på gång, kan sätta på hans musik i högsta volymen för mig själv och bara känna att vid just den stunden är mitt liv perfekt.kommer aldrig att sluta lyssna på honom..från hjärtat nu! han är lätt bäst och blir ännu bättre när han gör musik ihop med kanye eller weezy,U get it...HAN ÄR HELT ENKELT FÖR BRA FÖR ATT VARA SANN,ska sluta babla en massa nu så bjuder på en låt med en av mina män♥ 

Lo que no sabes tu,que mi amor eres tu tu tu tu!

Älskade låt,kan inte låta bli att inte lyssna på den någon dag! Låten är grym och videon är bara ett stort plus
BIG UP for Chino y nacho fortsätt att göra det på det här sättet säger jag bara.

När f*n slutar det regna?!?!

Yey,kom hem för en stund sen var och solade med mami och så passade vi på och handla mat. Har faktiskt inte gjort något speciellt under hela helgen det har varit så fult väder!! och Fult väder + Pauline = Deprimerad. vädret gör mig helt enkelt deprimerad buhu:(  om drygt lite mer än en vecka så åker jag till min hemstad estocolmo/stockholm ska vara där över en helg eller så kanske jag stannar kvar där lite längre vi får se hur det blir. Saknar min serbiska idiot också som säkert ligger i Grekland och solar just nu medans jag sitter här inne och skriver för att det typ regnar ute? orättvist? HELL YEAH ! saknar min älskling också,hoppas på att du kommer i veckan för har saknat dig föööööör mycket. det var väl typ allt för mig. BLESSSSSS!

18.40

Hoppas allt är bra med er,min update har sugit under helgen jag vet. men när jag kommer hem igen efter att ha varit och solat och handlat så lovar jag att slänga in ett inlägg.


Step Up 3

Tja ppls,har nyss kollat på step up 3 och skulle bara slänga in ett litet inlägg så det inte se så himmlans tråkigt ut här för er när ni klickar in här. men kommer inte på något att skriva så jag säger god natt med en gång.ha det bäst!
Här är i alla fall sidan till den svarta bustiern som jag lade upp igår!
http://www.idontlikemondays.us/page/idlm/prod/savant-womens/09010202

Life is good,with a good cup of tea

...with a good cup of tea...sitter just nu med en varm kopp te,fyfan vad mysigt när det regnar ute också.

DAMN



VAD SNYGG BUSTIERN ÄR! ska lätt skaffa mig en liknande för den är ju bara såå f*cking oskyldigt söt och sexig  på samma gång!!! håller ni inte med eller? xoxo

Jag är lycklig över att jag träffade dig,jag är lycklig över dem stunderna du tillbringar med mig,jag är lycklig över att du är den som får mig att känna mig älskad. jag är lycklig över att jag har dig även fast vi har det svårt ibland. jag är lycklig över att vi har gått igenom så mycket men ändå står där vi står idag. jag är lycklig över att du är min och jag din. jag är lycklig över att du är min älskling.jag är lycklig över att det nu har gått 1 år och 2 månader och att vi älskar varandra mer och mer för varje dag som kommer,du är mitt solsken (som du brukar kalla mig.)
Du är det bästa som finns F♥

hypemode





mest spelade house/afrojack låtarna i min ipod den här månaden är dem här två låtarna.

The Dress



Förlåt för dålig update,har haft en del andra saker för mig men ska försöka slänga in lite nya inlägg när jag kan och har tid. Tog en sväng förbi nelly's outlet häromdagen och kom hem med en jätte söt klänning som ni ser på bilden,dock så kanske det inte är den bästa bilden men den får helt enkelt duga. Klänningen ser mycket sötare ut på och bilden ger den ingen rättvis färg heller annars så är den beige aktig.


Bad update

Sorry folket,haft annat för mig idag...återkommer senare eller imorgon ha det bäst! PUSS

tycker och tänker..

Förstår inte riktigt grejen med att sminka sig så mycket med brunkräm och andra produkter för att se brun ut,jag menar det är nu det är sommar och man kan skaffa sig en riktig brunfärg?  och om man använder för mycket än vad man kanske egentligen borde så ser det bara glansigt och kladdigt ut i solen. Dessutom så är det inte så speciellt bra för huden om man går runt så ofta på sommaren för att man får lättare finnar och huden blir lättare irriterad eftersom att man inte låter huden "andas" utan täcker den med en massa smink över hela ansiktet. 

Säger bara vad jag tycker och tänker,eftersom att det är värt att tänka på. Personligen så tycker inte jag att det är något fel med det men det ser bara inte så naturligt eller fint ut med tanke på att det nu är sommar.

 


00:09

Måste skaffa mig en vit maxidress,har en svart men en vit måste jag bara ha. WELL,idag så finns det inte mycket att berätta ni såg ju själva inlägget tidigare där jag var rätt irriterad men det är över,har faktiskt inte gjort något speciellt under helgen bara slappat och tagit det j*vligt lungt.som idag så skulle jag egentligen ha gått på en modesak men gjorde inte det faktiskt gjorde andra saker istället så när jag kom hem så var jag helt förstörd med andra ord skit trött,så jag som är så dum somnade och vaknade vid 9 och nu så är jag jätte pigg och kommer inte kunna sova på hela natten...Riktigt smart det.

FML



Bilderna stämmer inte överens med mitt humör just nu,im back soon för irriterad för det här,sorry.


Anthony Matos


GODISSS

Jag lovar att vi hörs när jag är tillbaka,ska bara gå och köpa lite onyttig saker med brodern min.TTYL.

Det här är bom shackattack hej och sen är det slut,så jag sätter den och njuter varenda minut.

Just nu : sitter hemma och lyssnar på musik och funderar på att börja fixa mig lite smått inför avslutningen i kväll,ni vet sådana tjejsaker : fixa naglarna,lägga ansiktsmask osv. Undrar starkt om det är många som kommer fälla några tårar ikväll,även om jag själv kommer stå där och böla? Är inte säker på om jag kommer blogga något mer idag,tror faktiskt inte det heller om det inte blir innan jag sticker...vi får se hur det blir för annars så hörs vi ju imorgon. PUUUSS.

Fix och trix





Efter att ha varit uttråkad i några timmar nu så tänkte jag fixa och trixa med mina kläder och då menar jag att här ska det klippas och sys,för helt enkelt så vad jag ska göra eftersom att jag inte har någon aning men det är ju alltid kul att roa sig själv med lite pyssel,håller ni inte med ? - juste hade ju glömt att berätta att det är skolavslutning för min del imorgon,kommer ju bli sjukt kul hoppas jag,för har ju hört att det kommer regna imorgon,precis som alla andra avslutningar.tänker inte avslöja vad jag ska ha på mig utan det får ni helt enkelt se senare..men känner mig ganska tjatig här så : VI HÖRS!

BLABLABLA


- någon random pic jag hittade.
HAR TRÅKIGT,KOMMER INTE PÅ NÅGOT ATT SKRIVA HELLER SÅ BJUDER PÅ DEN HÄR♥


Teylor the creator





Den här låten har spelats i mina högtalare väldigt mycket den här veckan,enda sedan första gången jag hörde den så blev det kärlek vid första ögonkastet fast hade dock glömt av att jag hade laddat ner den för än jag gick igenom min spelalista där jag fick höra min älsklingslåt igen. den är absoluut en av mina favvisar! so enjoy it.

US and A

MÅSTE,MÅSTE,MÅSTE HA! jag menar kolla på dem,så f*cking gorgeous...i början så kan jag ärligt säga att jag var rätt så tveksam. men inte tvekar jag nu inte,inte ett dugg faktiskt.antingen ska jag göra mina egna eller så får jag ta och köpa färdiga.vi får helt enkelt se hur det blir med den saken...men en sak är klar och det är att jag ska ha sånna och det är snart,punktslut. TTYL xoxo.

:)

Det var typ en evighet sen jag bloggade,och har varit sugen nu under dem senaste dagarna så kände verkligen att det var dags nu och här har ni mig. ska försöka blogga så ofta jag kan. tänker inte lova något eftersom jag har lovat så många gånger här,men ska se till att åtminstone försöka.

RSS 2.0