when i look in a mirror i don't even recognize myself,got the heart of a winner,but looking back at me is someone else.

Gud jag vill bara hem! har en sånn j*vla huvudvärk som inte vill försvinna och så hade jag ont i halsen i morse också, usch nej! vill inte bli sjuk igen..har inte tid att bli det heller. Så mycket att göra innan lovet så att det är sjukt..förstår mig inte på hur lärarna tänker ibland. Har typ : en dokumentär att göra utanför skolan, prov på historia nästa vecka,prov i logi och redovisning där också sen så ska vi också lämna in ett projekt och förmodligen ha ett spanska prov innan + att tills imorgon så har vi 76 ord i engelskan som vi ska plugga in. Fyfan vad kul det är att gå i skolan just nu känner jag. Orkar verkligen inte med det här just nu..men jag har ju inget val ? det är ju bara att gilla läget som det är och se till att göra allting i god tid så att man inte får göra en massa under lovet. Känns som att jag gnäller och klagar j*vligt mycket just nu så nu håller jag käft och byter samtalsämne. Så vad gör ni sköningar? själv sitter jag här och har Konferens & Evenemang med min fina valentina och "låtsas" att jag jobbar eller det finns inte direkt så mycket att jobba med när vi är de enda som typ är färdiga här! duktiga tjejer vi är. vi hörs snart igen promise you. Puss.


Lyssna och njut,från början till slut.


23.27

Vi hör imorgon alla fina där ute,har haft huvudvärk under hela dagen och har det fortfarande så tror nog det är dags för mig att säga godnatt för idag.bless.

true


man lever bara en gång.

har sagt det här en gång och jag säger det igen. lev ditt lev som du själv vill leva det,lev inte ditt liv för att göra någon annan nöjd. för den personen skulle knappast göra samma sak för dig,trust me. varför ska man behöva tänka på alla risker som finns? som hindrar en från att ha kul på sitt sätt ? ingen har rätt att säga att det du gör är fel så länge du själv har valt att göra det. du väljer själv hur du vill leva livet och vad du vill göra med livet. life is too short to think about all of the risk. om man ska tänka på alla risker som finns så är det t.o.m "farligt" att bara sitta och inne och inte göra någonting,för det kan lika gärna falla någoting ifrån himmlen som gör sönder ditt tak där hemma och landar på ditt huvud HAHAHA fan vad elakt det där lät och jag kanske överdriver lite men man måste vara lite realistisk också. och med det jag skrev så menar jag inte på att ALLT är helt okej att göra, u know what i mean. så våga ha kul,för det är viktigt att kunna ha roligt i livet ppls- vissa regler är faktiskt till för att brytas kom ihåg det.

P T T M S


mitt allt,min värld ♥

Du är det finaste man kan ha.du är det dyrbarste jag har.du är det vackraste jag vet,mitt hjärta.mitt allt.min värld. Ibland och alldeles för ofta så kan jag störa mig på dig,vara arg på dig,skrika på dig. Men oavsätt vad så skulle jag aldrig kunna byta ut dig mot någon annan i hela världen. För du vet själv att jag älskar dig.har alltid gjort och kommer alltid att göra det. Ingenting kommer någonsin kunna skilja oss åt,aldrig. Jag gör allt för dig,så länge jag ser dig vara lycklig så blir jag det också. Tar inte en kula för dig,utan jag tar 1000 kulor för dig. Imorgon är det din dag min älskade och att se dig växa så fort får mig att inse att tiden går alldeles för fort. Du blir nu 7 år och det glädjer mig att se dig växa och utvecklas. Jag älskar dig ifrån djupet av mitt hjärta, 1000 varv runt jorden,ändå upp till den vackraste stjärnan och tillbaka. min kärlek till dig lillebror är oslagbar. Grattis på din 7års dag min ängel..jag ska se till att det blir en dag full av kärlek,glädje och skratt. Från din stora syster till dig min skatt Samuel-Elliot ♥♥


02.50

Med den här bilden säger jag godnatt och hoppas på att vi hörs imorgon. det står en del på schemat inför morgondagen som t.ex: sola,plugga,gå ut och sedan plugga igen,har ju matte prov på måndag! men ska verkligen försöka att slänga in ett par inlägg så det inte ser alldeles för tomt ut här. men jag lovar inget. än så länge säger jag godnatt ännu en gång och sovgott på er alla där ute.PEACE.

like a drug I'm addicted to.

Kärlek till låten den är bara för bra. har lyssnat på den ett 20-tal gånger och nu lär jag lyssna några fler gånger innan det är dags för att dejta sängen. lyssna och se gärna videon också - you won't regret it.

Kid Cudi-Marijuana


P T T M S

Beautiful. otroligt fin pojke. häftig är han också. diggar hans attityd. älskar svartvita bilder. de ger en mer känsla och förståelse. den här bilden är näst intill perfekt för mig. I love this.

Daniel Wellington

Måste ha en sånn här! dem är bara så sjukt fina...men vilken det blir får jag helt enkelt återkomma till men en utav wellingtons klockor ska det i alla fall bli. Den är inte så dyr heller 995:- för man betala för den. ska nog ta och beställa den nu i helgen eller nästa vecka,för jag behöver verkligen en klocka just nu. Vi hörs snart! måste plugga med en uppsats på 3-5 sid som ska vara på engelska och den ska vara inne senast 12 i natt. Puss


can't find the words for this...


Kan ingenting säga något än att de här skorna är sjukt fina!

Guess who?

Vad söööööt min bebis! han har något som påminner mig om en utav mina bröder på bild 1 och 2 när han var liten. Och hans hår omg? trodde inte att han hade sånt tjockt och krulligt hår - utan tvekan att mulatter är världens finaste bebisar/barn och människor för den delen. Smälter...sånna barn ska jag ha♥

Chailatte

Sitter här hemma och myser på allra högsta grad med en skön filt,en mysig hund och en god kopp chailatte. Japp och chailatten smakar lika bra som den gör när man är ute och fikar på stan. Undrar varför? Jo för att man kanske har världens bästa mamma som gick in och köpte en sånn burk exakt som på bilden inne på Espresso House. Köp det,det är otroligt gott och passande till en så regning och dimmig dag som denna! Nu ska jag i alla fall fortsätta med att njuta av stunden. Vi hörs snart.

Ooops..

...så kan det gå fast det var väl inte direkt någon nyhet? snart är det väl min tur också? haha nej,nej i don't think so.

Snälla,lägg ner skiten

Folk,folk,folk hatar när man sitter och pratar om hur pinsam eller äcklig en människa är.om man har sagt det en gång så okej visst i get it,men behövs verkligen en andra,trejde och en fjärde gång? helt seriöst ?!?! är det behövligt ? alla människor är olika. Vissa är tystlåtna och skygga och andra är mer öppna och vilda. Det finns också sånna människor som gillar att visa upp sig själva och med det menar jag visar upp vad dem har och kanske gå över en viss gräns som man tycker är HELT överdrivet.frågan är vem det är som sätter den gränsen?  det är ju vi själva som gör det? visst om en tjej nu kanske tar en bild på sina kroppsdelar och lägger upp det på en officel sida som facebook t.ex så tycker dom flesta att det är vidrigt inkl. mig själv. Men det jag försöker komma fram till är dom här människorna som orkar lägga ner sin tid på att skriva saker om hur dom tycker att den här personen är eller beter sig. Det är upp till var och en vad man gör liksom. Men det som jag tycker är fel är när man kan sitta och säga att en person är pinsam för att den nu har valt att göra sådär. jag menar, personen tycker ju knappast att det är pinsamt eftersom att den väljer att lägga upp sånt.tvärtom det är dom som skriver att den är pinsam som skämms åt den? för tro mig och inse fakta : that person don't gives a fuck about your opinon. Ingen människa har varit,är eller kommer att bli perfekt aldrig! Folk som sitter och skriver saker om andra är minst lika pinsamma som hon/han på bilden eller videon eftersom att ni givetvis visar att ni bryr er om vad den andra gör. Så sluta hata så mycket och kränka människor med respektlösa ord,det säger mycket om dig själv som person om du gör det och för något helt onödigt.Behövde verkligen avreagera mig här men nu känns det verkligen skönt att få säga det jag ville ha sagt.

bad boy

I like this...snygg kille med tatueringar,snygg stil,hål i örat + det här lilla "badboy" som han verkar ha just för cigaretten är med på bilden.kanske inte så fräsht men med den här killen så skiter jag fullständigt i vilket..utsidan gör sin grej här.

Tron cat


P T T M S


In the morning

Godmorning homies! vaknade egentligen för en timme sen men kände att jag verkligen sög igår eftersom att jag inte bloggade något,så jag kunde lika gärna slänga in ett litet inlägg bara för att vara lite snäll *host* nej,jag skojar bara.. vad händer idag då? undrar nog några utav och svaret är : att jag ska vara träffa en solstråle..vet inte riktigt vad vi ska göra men en dag som denna så håller vi nog oss inne...Det har fan regnat hela natten ju,hate it. imorgon så ska det tydligen bli snö enligt metrologerna också men det är ju ännu bättre! ska ut och slänga mig på marken och göra änglar,längtar sååååå till snön... HAHA fan vad ironisk jag är nu. Hatar vintern fast det är rätt mysigt ibland.
Jaja vi hörs snart igen. I promise.

-

För er som undrar varför jag inte har berättat om vad jag har gjort under dagarna så är det så att jag inte har något roligt att berätta om mina dagar den här veckan. har mycket i skolan så det finns inte mycket att säga....det skulle bli hur tråkigt som helst att läsa trust me.men som tur är det ju fredag imorgon! YEAH jag längtarrrrrr...tror att det är väldigt många som gör det! så BIG UP FOR THAT...med det här så säger jag godnatt och att vi hörs imorgon mina vänner.
PS - jag ser att jag får fler och fler läsare för vardag! så fortsätt så,ni motiverar mitt bloggande.

Hodgy Beats-This is my life

Vad ska man säga?!?!
Den här låten är riktigt skön
och min hodgyhodgy kör sin grej som vanligt
vad tycker ni om låten ?

afterall I just hope he don't think that I'm some kind of hoe. I don't know he just makes me feel like he knows what he wants. I would take it slow,but he makes me feel like he knows what he wants....

Gud vad det har blivit kallt ute,man känner hur kylan smyger sig in innaför jackan och kläderna på mornonarna och kvällarna,halt har det blivit också. Fast det är ju inte så konstigt att man fryser lite lätt när man går omkring med en "hästjacka" (som jag brukar kalla det). men man brukar ju säga : vill man vara fin så får man lida pin och i det här fallet så tycker man ju att det stämmer rätt bra på mig. Och man kan ju tycka att jag egentligen borde ha på mig en vinterjacka..men nej! den åker på när det helt enkelt har blivit kallare och när det förmodligen är snö ute...
jag är rätt smart egentligen eftersom att många går med sina vinterjackor just nu när det är sisådär ute,men vad händer sen till vintern då? då fryser man ju ännu mer så jag föredrar hellre att frysa lite grann nu och vänta med vinterjackan än att vara för varm nu och frysa mer sen. jag har ju inte heller någon vinterjacka för tillfället,eller har och har..jag har ju en men vill inte ha den längre så måste skaffa mig en ny rätt snart men det är en helt annan femma....
PS: var bara tvungen att skriva lite grann

vitsvartvitsvart

Lite snygga basplagg som skulle sitta fint i garderoben. vänta bara tills jag får mina pengar då jävlar ska det handlas!
Haha nej jag skojar bara men måste i alla fall köpa mig lite unika grejer som inte så många har. Känns så tråkigt om alla gå runt och ser exakt likadana ut,och nej det känns inte it is f*cking boring!

Iggy Azalea


Beroende av den här,varför vet jag inte men i mina öron är T-U-N-G bara förnamnet...


goodnight

"Im not saying girls are perfect,because we all know that's not true . But why be unfaithful to her when she was true to you" - Tupac Shakur

Steven Jo

För er som kanske har samma humor som mig borde se den här killen alltså Steven Jo som han kallar sig själv för. älskar honom han är bra på sin grej och jag har aldrig sett någon så sjuk människa som honom. Han är helt insane..vissa frågar om han är bög eller om han är så påriktigt så NEJ han är inte bög och NEJ han är verkligen inte sådär påriktigt. allting han gör går ut på att irritera män så mycket det går och han är inte rädd för att gå över gränsen för det gör han mer än gärna. så för att irritera de så kanske han ber att få ta på de eller så kanske det är en uteliggare som ligger på en bänk och då springer han fram till honom och lägger sig över honom tills han blir såpass irriterad att han vill smälla till honom. däremot när det kommer fram till kvinnor/tjejer så flirtar han lite med de även om de har en kille bredvid sig...och kan lägga kommentarer som DAAAAMN look at that ass eller oh girl you so sexy give me a kiss. ni väljer själva om ni vill se honom men jag rekommenderar absolut honom om ni vill skratta!


snyggt baby

Lika snygg och het som vanligt...vad ska jag mer säga? HA-HA

älskar den här människan.

FRANK OCEAN,jag älskar dig! Du är en utav mina favoriter. en så underbart fin människa med en så underbart fin röst! Kan du bli bättre? I swear typ alla hans låtar är bra..det är sällan man hör en utav hans låtar och tycker att den är skit. verkligen. utan att krydda. han och tyler the creator är to die for och med det menar jag unika på ett väldigt speciellt sätt. låter typ som en psykopat men jag lovar det sant. Ni ska själva få höra och se med egna ögon och öron att jag inte snackar bullshit här,det är bara rent fakta.


Det här för mig är kärlek,va besatt av låten och videon förut

what don't killed me made me stronger,I guess that I'm stronger today.

Nu är jag tillbaka igen,ber om ursäkt men hade varken lust eller ork att blogga. Men nu är jag ju tillbaka som ni ser. Så ja vad ska jag berätta lite om nu då? har faktiskt ingen aning men eftersom att jag får en del nya läsare här så kanske ni vill veta mer om mig utanför bloggen? eller har jag fel? så hade tänkt att svara på lite frågor som jag kommer slänga upp här snart..eller närsomhelst typ. FAAAN vad jag blev sugen på något sött just nu..vet inte vad problemet är med mig,men blir typ sötsugen hela tiden...snacka om att jag kommer väga 15 kilo mer efter jul typ..HAHA men gud..vad tråkigt jag har..känns som att jag babblar på här när ni ändå inte kommer läsa något så ska istället fixa lite kuliga saker som ni säkert skulle vilja se här,he-he.

no comments

är så f*cking sur att jag inte ens vet vad jag ska skriva...en skit dag helt enkelt. fuck this and fuck everything. helt seriöst. förlåt mig men orkar inte bara..vi hörs nog imorgon istället homies♥

ett litet problem

Hej snygging,vill du bli min? asså,det är något med den här som gör den så speciell vet inte vad det är men det liksom ropar " KÖP MIG,KÖP MIG" vet inte om jag ska catcha den eller inte. Här har vi riktiga i-landsproblem för om jag inte köper den så kommer jag ångra mig sen fram mot sommaren att jag aldrig köpte den. och om jag köper den så kanske jag kommer ångra mig att jag inte köpte något annat istället....mind fuck?!  den kostar 499 :- och det är inte så mycket men ändå. vad ska jag göra? får fundera på DET.


YOLO


22.35

Mitt humör har varit upp och ner,först så var jag irriterad sen så blev jag glad och det var jag i ett ganska bra tag eftersom att man fick en otrolig fin nyhet om att man har fått en liten kusin idag och nu är jag irriterad igen. har sånn huvudvärk av kylan eftersom att jag kom hem för en liten stund sen. är trött,fryser om fötterna och ja? borde jag klaga mer ? skulle inte tro det,är inte den typen som sitter och klagar ihjäl sig istället för att se saker och ting posetivt. men,men imorgon hoppas jag att dagen blir bättre cuz my wifey is back..den lilla jäveln har varit i london i en vecka..och bara lämnat mig här som ett ensamt barn som saknar sin mamma? snäll brud där,men får äntligen träffa henne imorgon så jag längtar som FAAAAAAN!!

Common

ÅÅÅH..det här kallas för musik enligt mig.är typ beroende av den här låten och det har jag varit sen första gången jag hörde den. har lyssnat på den minst 15 gånger idag minst,men det är väl inte så svårt att förstå? Common är grym på det här så bara fortsätt med det du gör,för det du gör är speciellt. Grym människa + grym låt + grym text + grym video = Perfekt!

jag vill ha..

...MAT,MAT,MAT är så sugen på något sånt här så det är sjuuuuukt! Har varit sugen på en massa onyttigheter på sistone och jag vet inte varför? hursomhelst så ge mig det på bilderna! någon snäll själ som har lust att ta sig ut och köpa det till mig? - Skulle inte tro det får skuldkänslor så fort jag ber någon göra någonting åt mig...det är något jag heller inte vet varför?


OFWGKTA

underbar,underbar människa jag kan inget annat än älska honom passionerat och vara besatt av hans gryma texter och låtar som du lyckas med varje gång. hur lyckas du ? helt klart en av de bästa artisterna,så orginell och så unik. du är weird in a good way as always Tyler.åååh gud vad jag avundas dig..om jag var en kille skulle jag utan tvekan ha din klädstil så snyggT,älskar ALLT med dig med handen på hjärtat! OFWGKTA god bless u♥

en liten glad idiot


Det här är fan inte mänskligt,börjar 08:00 varje dag..igår slutade jag 15.10 och idag 16.20...det är fan deprimerande att man börjar gå till skolan när det precis har blivit ljust ute och att man idag gick hem när det började mörkna till ute...man får ju knappt se ljuset liksom? okej det är sjukt mysigt som jag har sagt innan men jag menar varför ska det gå så fort för??? sen när man har kommit hem gör man ingenting än att går och slänger sig på sängen och sover och efter de så är det plugg som gäller resten av kvällen. men vad ska allt klagande hjälpa till? - inget. nej juste så det är nog bäst att bara hålla sin mun och gilla läget som det är.
Måste bara tillägga att förra månad va typ kattbajs...men den här månaden känns som min månad,love love love it!
är typ lika glad som jag var igår om inte lite gladare.eller MYCKET gladare..yeah yeah yeah!

Im so f-cking happy,I could shit rainbows

GUUUUUUD har ni sett vilken överlycklig och hypad dj eller?! HA-HA-HA-HA så känner jag mig just nu i alla fall. Dels för att jag kommer få en underbar liten kusin när som helst och även för att man har en sånn U-nderbar vän som gör en så himla glad...gud vad jag är glad över att man har sånna vänner! Kan inte tacka gud nog som har gett mig sånna homies. ni är verkligen guldvärda!
Saknar en liten ärta som befinner sig i england nu bara...kom hem MIN wifey!  klarar inte av att sitta här som en illaluktande och rutten apa för att jag saknar dig så..nämen helt seriöst du får fanimej ta och komma snart det är tråkigt utan dig ju :(

dreams money can buy...




Anonymous

Någon som tror på att facebook kommer hackas av dessa konstiga människor som påstår att det kommer inträffa imorgon? Enligt en svensk expert så kan det vara möjligt att de kanske kommer att lyckas om de nu tänker göra det. Så om det nu är sant så ska man enligt experten spara bilder och kanske texter som man vet om att man inte har på datorn för allt kan försvinna och dessutom kommer sidan vara "nere". De har tidigare lagt upp en video på Youtube där de har nämnt att det här ska inträffa den 5 november. Sound kind off creepy ha?? vet inte riktigt om jag tror på det här för jag är inte en sånn som tror på allt som står men man vet aldrig vad som är sant eller inte.
Tryck på bilden om ni nu vill läsa hela artikeln:

let's get freaky boys n' girls

Det här är bara FÖÖÖR sant enligt mig! liksom visst man kanske har gränser som att föräldrar som begränsar en för saker och ting som de inte vill att man ska göra eller saker som de inte tycker är bra. Men om man bara ska följa efter deras begränsningar hela tiden så lär man ju aldrig sig själv? man får aldrig en egen uppfattning om varför de nu tycker så? man kan ju inte alltid lyssna på sina föräldrar? man måste ju kunna bryta mot reglerna lite grann. Jag säger bara det att jag är en sjuk människa,det vet jag själv om eftersom att jag har fått höra det så många gånger. Och med sjuk menar jag verkligen SICK-IN-HEAD. Jag har sånna planer för vad jag vill göra! tex: bunjy jump, fallskärms hopp från ett flygplan,dricka x antal ägg utan att spy, köra moppe bak och fram,shot tävlingar,åka den sjukaste karusellen som finns.. m.m. Det är sånna saker man vill kunna berätta för sina barnbarn om  och fortfarande kunna skratta åt det. Livet är för kort för att bara göra normala saker helt enkelt,vi lever trots allt bara en gång.

17:46

Jobbigt va? ;)

Darkness

Älskar mörkret nu när man har ställt om klockan med en timme,det är bara så otroligt mysigt! Man får den här vinter känslan. Längtar dock inte till vintern eftersom att jag inte är en "vinter-människa" älskar sol och värme som jag tror de flesta gör. Men för mig så skulle det inte spela så stor roll om det började snöa här och nu...HOPPAS DET INTE BÖRJAR SNÖA NU BARA FÖR ATT JAG SKREV SÅDÄR. Nej men det är inte så mycket kvar till julafton i alla fall...helt sjukt hur tiden går fort asså,I can't belive that ?!

O to the M to the G = O.M.G ?!?!


"Willy wonka in my closet with all these flavors"



somebody remind me where i am??

Känns lite dött här i bloggen så ska försöka blogga så mycket det bara går om så mycket jag bara kan! Men det känns så otroligt tråkigt om jag bara ska sitta och blogga om vad jag t.ex har på mig och vad jag har gjort under dagen,det där är inte riktigt jag inte för att det är något fel på det. Men jag gillar definitivt att sticka ut lite grann. Så ni kommer få en hel del bilder,låtar,videos,kläder eller i stort sätt allt kan dyka upp här t.o.m saker och ting som kanske inte folk där ute tänker på...och lite konstiga saker också för enligt mig är konstig = Bra. HA-HA! nejmen orkar inte skriva en hel text här för det är ju inte så kul att se en massa text och en bild? så jag sätter ett stort PUNKT på det här så hörs vi snart igen I PROMISE!

Världens finaste & vackraste kille,det här MIN babe!

B & J

My two wonderful men Ben & Jerry I just can't get enough you♥ Ett stort tack till en utav världens bästa bröder som gick och köpte det till mig, du är helt klart bäst!

RSS 2.0