15.35



                 Being around with you is great dear
                 Each moments spend with you seem sweet and wonderful
                 Loving you and longing for your touch from far
                 Is real tough dear, but I will always love you
                 Even though I don't know what the future holds, but
                 Valentine you will always be in my heart
                 Everlasting with my love for you
 
                 I am insane in loving you? You may ask
                 No. You'll always have a special place in my heart

                 Lasting with my love and devotion
                 On the hidden paradise deep inside my heart
                 Very special you will always be
                 Endless loves for you till the end my dear.


stockholm

hupp,imorgon är det väl dags igen.det blir julavslutning imorgon-ut och käka med tjejerna och sen kubba hemåt och packa för på kvällen åker jag till stockholm...visst,det är skönt att komma bort lite men jag vill inte åka,har ingen lust alls vill stanna här och vara med mina älsklingar men icke! jag måste följa med dit för att fira julafton med släkten och jag kommer hem på måndag.visst det blir ju kul att träffa släkten och så men jag vill inte helt enkelt har ingen ork alls för det,jag ber till gud att det här kommer gå fort och att jag sitter här igen på bara några sekunder.hoppas ni förstår och inte tror att jag är egoistisk på något sätt.jag är bara allmänt irriterad idag så ursäkta mig.



tired of this shit



Är så trött på folket nu förtiden,ena dagen är man snäll och andra dagen är man en bitch,jag menar bestämt er för ni kommer verkligen inte långt sådär och specielt inte hos mig för ni vet hur jag är,right? så varför ge sig in på lekar som ni bara kommer förlora om jag har er på min dåliga sida? - vissa,av er som läser det här kanske tror att jag är kickers,bitch eller bara helt allmänt sur.men please don't get me wrong! jag är en rättvis person.är du snäll mot mig är jag snäll tillbaka.är du dum mot mig är jag dum mot dig.om du provocerar mig i onödan vilket jag inte tål p.g.a kortstubin så får du nog helvete tillbaka.men tillbaka till er som av någon konstig anledning tycker om att vara av och på och som vet vilka ni själva är..seriöst,jag vill inte ha något med er att göra.ni är falska,opålitliga och osäkra människor som behöver hitta er själva och bestämma er för hur ni egentligen är och ja,jag inser nu att ni behöver hjälp på traven dit men den hjälpen kan jag tyvär inte erbjuda er så ni får klura ut det själva.

Det jag vill få ut av det här är att jag är ingen direkt hater,men jag hatar er och så är det 3 års falskhet och det blir congratz på det verkligen,jag gratulerar er för hur ni lyckades fan. 


feet don't fail me now




man kan ju inget än att älska B.O.B. han är ju bara så f*cking awesome eller håller ni inte med mig peoples?!
jag älskar honom riktigt hårt,hans musik är riktig fet och den ger mig en sånn skön känsla och kick...så om ni vill ha some goooood music tips så är tipset: Lyssna på B.O.B cuz he's got it all

/ BLESS

RSS 2.0