Like a boss


Update:
har inte skrivit något här på ungefär 2 dagar? tråkigt jag vet,skämt åt sido så har jag inte mått så bra under helgen har haft feber till och från och en riktig fruktansvär huvudvärk. har en sånn j*vla ångest för måndagar hatar de mest utav allting speciellt våra måndag då vi börjar med det bästa ämnet som finns i världen som är vår älskade matte. jag var ironisk. FUCK vad jag hatar den skiten och speciellt när den lektionen börjar 8.00,döda mig!

18.40


fuck swag,we call it high class.


Update: Imorgon är det skolan som gäller för mig,har tjockat mig fet hela dagen idag enda sen imorse. onyttigt men gott. nu ska jag i alla fall se till att göra lite nytta men har egentligen ingenting att göra men det är väl aldrig dåligt att göra plugga lite extra? känns som att alla börjar träna och allt vad det är inför sommaren,och har sagt för mig själv och inför andra att jag själv ska börja. fast har dock bara tränat två gånger sedan jag sa det? pinsamt värre! nu säger jag det rakt från hjärtat : här ska det fan tränas från och med nästa vecka oavsett om jag är död efter skolan eller inte ska träna som ihjäl mig som en idiot.

P T T M S



no fucking sleep..

Update: Godnatt på er homies. hoppas att ni sover gott i natt för jag det har inte jag gjort eftersom att jag är sjuk. hatar att vara sjuk för jag känner mig bokstavligen helt död och på morgonen när jag vaknar är det som värst. har legat i foster ställning som mest i stortsätt hela dagen,inte okej! hoppas verkligen på att det blir bättre så att jag kan ta mig till skolan på fredag i alla fall. vi hörs imorgon om jag lever.


necklace


20120125


Update:
sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så att jag och mamma kan laga en utav världens godaste maträtter som är ifrån chile. det kommer verkligen sitta så fint nu när man är sjuk,hungrig och allt vad det är. dock är hela huset sjuk här utom lillebrorsan som smittade oss! så jag tror inte det blir någon skola för mig imorgon heller och jag hoppas verkligen att jag kan gå dit på fredag, vill ju inte missa en massa. nu ska i alla fall fortsätta och vänta och vi hörs förmodligen senare på kvällen.

Fam-Lay


Top model sverige

Update: Nästa vecka på tisdag den 31/1 kl : 20.00 på kanal 3 har top model sverige premiär och det är någonting som bara inte går att missa och speciellt inte när min kusins vän Klara aka Djamila är med och tävlar. Håller tummarna för dig tjejen,visa sverige vad du går för! så glöm inte nu: Tisadagen den 31/1 kl: 20.00 på kanal 3 (klicka på bilden för att komma till hennes blogg).

10 truths about me

1. jag har kort stubin så jag blir lätt arg/irriterad
2. jag har en konstig fobi för sprickor och hål i marken eller på väggar - får rysningar.
3. jag hatar färgen rosa med några få undantag
4. jag gråter sällan
5. jag älskar skräckfilmer
6. jag äter mat när jag har tråkigt
7. jag är beroende av lepsyl
8. jag har fobi för fötter - det äckligaste som finns
9. jag har aldrig blött näsblod
10. jag ska flytta tillbaka till stockholm efter gymnasiet (kanske)
Update: Kom inte riktigt på några bra punkter,men ni fick i alla fall 10 stycken.

W.O.W


Update:
snygg som fan! hade inte bangat en enda sekund,men har en känsla av att man ser tuttarna lite för mycket och det är någonting jag väljer att inte visa upp. men man kan ju alltid försöka hitta någonting snyggt att täcka dem med som inte gör att det ser konstigt ut ?

Nails

Update: Är i stort behov av att fixa mina naglar. skulle lätt kunna boka tid för att fixa dem men grejen med mig är att jag gillar att fixa och trixa med naglarna alldeles själv även fast det blir lite misslyckat ibland men jag gillar att lära mig själv så att jag kan fixa det precis när jag vill.


Beautiful People





Update:
Hade en underbar dag & kväll igår med underbara människor. Igår var det min käre pappa som fyllde år och idag är det en utav mina få närmaste vänners födelsedag Läman. Grattis igen på din födelsedag min ängel det är helt sjukt att vi har känt varandra i 4 år nu. Vi har tjafsat smått,vi har förlorat kontakten,vi har skrattat och vi har gråtit. får nästan tårar själv nu när jag skriver det här men ifrån hjärtat så är du bland det finaste och bästa jag någonsin har haft i mitt liv. Du är en av de som har stöttat mig som mest när jag behövde stöd,du en av de som har ställt upp mest för mig också. Det är helt sjukt hur tacksam jag är för att jag fick dig i mitt liv. Att vi lärde känna varandra såpass bra att vi kan berätta allt för varandra utan att det kommer ut. En sånn vän som du växer inte på träd utan du är som en sällsynt blomma som man inte får tag i hur som helst alltså speciell. Jag älskar dig obeskrivligt mycket och vill aldrig förlora dig någonsin för utan dig vet jag inte vad jag hade gjort. Grattis än en gång älskling dagen är din♥

Wey,wey..


Update:
Idag kommer jag nog inte blogga så mycket för idag fyller min pappa år så vi ska fira honom senare och dessutom så firas min älskade vän också idag. ska fortsätta fixa mig så vi hörs antingen senare eller imorgon. Min dag kommer bli grym så jag hoppas att den blir det för er också. PUSS.

Friday


Update:
har ingenting alls för mig just nu. pumpar musik högt här hemma är väl det enda jag gör. Idag skulle jag och jovis till stan för att leta efter presenter men dock så hittade jag ingenting och dessutom var det hur kallt som helst ute! men,men får gå dit antingen imorgon tidigt innan jag fixar mig eller så får jag göra det i veckan så att jag kan ge de presenterna i början på nästa vecka. men nu ska jag fortsätta med det jag gör...vi hörs snart babes!

chillin'


Update:
mysigt man kan ha det ibland,men får inte glömma bort att det är skola imorgon också. just därför ska jag lägga mig nu efter my tea. godnatt på er homies så hörs vi imorgon. xoxo

väntar och väntar och väntar...

Update: sitter i skolan och väntar..väntar på bättre tider. nej jag skojar bara,sitter och väntar på en kompis som slutar strax har fan suttit i lite mer än en timme skulle jag tro. synd det kommer bli om min rumpa sen när jag ställer mig upp. får väl se vad jag hittar på för något sen när jag kommer hem,jag ska nog vila för att jag är så trött idag. ska blir så skönt att det äntligen är fredag imorgon! och då ska jag in till stan med jovis och leta efter presenter till våran älskade vän som fyller år på söndag egentligen men skall firas på lördag istället. så jag varnar er redan nu. det blir nog inte så mycket uppdateringar på lördag. men såklart har jag ett litet problem nu när det gäller födelsedagen. jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! får vända ut och in på garderoben där hemma eller bara köpa något i sista minuten.. jävla girl problems vi tjejer har!

Sommar,tack!





Update:
saknar sommaren något otroligt,längtar så fucking mycket till att jag kan gå klädd så här som den här snyggingen gör. sommaren gör en glad,på bättre humör, det gör den i alla fall med de flesta skulle jag tro. saknar helt enkelt hur man bara kunde slänga på sig ett par slitna shorts och en snygg topp till. den här sommaren ska utan tvekan bli oslagbar.ska vara lite överallt den här gången känner jag. blev sjukt sugen på bara klicka hem en massa sommarplagg men det är nog lite för tidigt det blir nog några plagg i taget. ge mig sommar och hela tjejens outfit (speciellt shortsen) så att jag blir glad.

20120118

Update: så äntligen är designen här klar eller i stortsätt i alla fall,det är endast små detaljer och headern som ska ändras kvar för hur kul är det att ha en header där det står: Simple as me på? man kan misstolka det i mina ögon och öron så det ska absolut ändras så snabbt som möjligt cause im not simple at all. nu ska jag i alla fall göra ett par små saker och sen ska jag gå och lägga mig,är egentligen inte trött men har fortfarande inte fått vanan att lägga mig tidigare än vanligt.


I DIE



Update:
måste verkligen ha den här sjukt snygga tröjan, precis som märket heter : I die,så dog jag för hur fin den är! har haft självaste plagget i huvudet ett bra tag sen första gången jag såg den. men kom aldrig riktigt på vart jag hade sett den. men nu så hittade jag den igen!!!

strong like a motherfucking monster.


Update:
What's up,homies? sitter här och lyssnar på musik som vanligt. var i skolan idag och det gick bra faktiskt mår mycket bättre än vad jag gjorde igår som tur är. bortsett från det så vet jag inte riktigt hur jag mår p.g.a privatasjäl. försökte låta bli att tänka på det förut,men det kommer ju inte gå att sluta tänka på det,på ett jävligt bra tag känns det som. mina känslor kring det var att jag var arg och jag kan säga att när någonting gör ont i en är det ibland mycket "lättare" att känna ilska mot det istället för att vara ledsen. men det är inte heller så kul för någon gång blir man ju ledsen,ilskan kan ju inte finnas där hela tiden. jag kan säga såhär i alla fall att jag har lärt mig ett par riktiga läxor efter det här och det är sånna läxor som kommer hjälpa mig framöver i livet. men en viktig egenskap som är bra att ha nu är att vara stark. strong like a motherfucking monster. Det kommer att bli svårt men jag har lovat mig själv den här gången att klara det,och det kommer jag också om jag bara tror på det själv. Det löser sig - som timbuktu säger, för livet är inte alltid lätt. eller hur?

mm..marabou


Update: mår bättre nu som tur är så det är skola som gäller för min del imorgon. just nu ska jag kolla på jersey shore avsnittet som jag inte har haft tid att se sen förra veckan men det passa verkligen bra just nu efter allt pluggande. och för att belöna mig själv dricker jag en god kopp te med marabou till. kan det blir bättre eller? dont think so. Vi hörs imorgon och sorry för en dålig uppdatering igen,ska bli bättre!


Dienstag,17


Update:
Har varit hemma hela dagen idag eftersom att jag inte mår något vidare idag. har varit säng liggandes fram tills nu,men jag hoppas det blir bättre med mig imorgon så jag kan ta mig till skolan. ska nog plugga idag så jag inte behöver göra färdigt allting under lektionerna känns så himla stressigt då. men nu ska jag fixa något varmt att dricka och bege mig mot soffan. vi hörs snart!

TURKEY


Update:
vet att jag har sugit med uppdateringen men nu är jag tillbaka igen! ville bara dela med mig om vilken underbar mamma man har som frågade mig idag om jag skulle vilja åka med henne till turkiet för då har hon nämligen en arbetsvecka där borta. och förra året när hon frågade mig om jag ville följa med henne till italien så sade jag också ja självklart,men det slutade med att jag stannade här i sverige p.g.a att jag hade min sista avslutning på den skolan jag gick i innan (gick ut 9:an). men nu så är det ju bara helt absurt,jag bara ska åka med. har gnällt och tjatat om att jag vill åka utomlands ett bra tag nu så det är ju inte helt fel att åka till turkiet - next up : färga håret!

GOD NATT

Har haft annat för mig så därför har jag inte hunnit att blogga. Igår så var jag på tjejkväll hos en kompis eftersom att hon fyllde år i veckan. och det var jur trevligt som helst med trevligt käk och trevligt folk. Har dock inga bilder ifrån gårdagen eftersom att jag alltid glömmer bort att ta bilder. men det ska jag bli bättre på!

22.34

fråga: vilka är din favorit artister just nu och varför? - svar : favorit och favorit,det är så svårt eftersom att jag lyssnar på så många olika och bra artister i dagsläget. men den slags musiken jag faller för är väl just den här musiken jag lyssnar på hela tiden och varje dag. och det är just för att jag älskar musik som inte bara förmedlar en bra text och en välgjord låt utan det jag är ute efter är något som är mer magiskt,konstgjort och känslosamt det är det som gör själva låten att man kan känna av känslorna i både artisternas röster och texter oavsett humör.men om man säger så här så är de artisterna jag lyssnar på mest just nu : Kanye west,Tyler the creator/wolfgang,The weeknd,ASAP Rocky,Drake,Master shortie,Kid cudi,Azealia Ebanks. det var väl några utav de jag lyssnar på just nu.



Friday the 13th

Idag är det fredag den trettonde och precis som alla andra fredagar med samma datum så har det inte hänt mig någonting. så långt jag minns har det aldrig hänt mig någonting utöver det vanliga ? why ? inte för att jag vill att det ska hända någonting extremt om man säger så,men vill ju också ha lite otur någon gång. men som jag alltid är varje samtalsämne så om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att det bara är en myt. En myt som får folk att ha den här dagen i tankarna som gör att man/de fokuserar på att det inte är en "vanlig" fredag så mycket att det tillslut händer någonting. det tror jag faktiskt. och jag säger inte att alla som har varit med om något idag bara har/haft själva tanken i huvudet som har gjort att deras otur har slagit till. det är bara vissa människor som tyvär får den oturen med sig och andra inte helt enkelt. så that's it om jag ska säga vad jag tycker om fredag den 13.de rakt av så säger jag. friday the 13th = bullshit.



ASAP ROCKY - TRILLA


do yourself a favor and SHUT UP and mind your own business.

Ni ser ju rubriken? den säger ganska mycket om vad jag hade tänkt att skriva. Är så trött på att folk bryr sig så mycket om alla andra nästan så att dem uppdaterar en om en massa skit som har om andra att göra. för helt seriöst vem orkar bry sig om vad alla andra gör? så länge det inte har med mig att göra eller berör mig på något sätt så bry jag mig faktiskt inte. och det bara är så. för en tid sen märker jag nu att jag va nyfiken på att höra små/stora rykten om andra men jag spred de aldrig utan jag tyckte bara det var kul att veta om dem sakerna och få höra vad någon hade hört. men idag kan jag säga att jag blir irriterad på folk som kommer och säger : har du hört det här? ett svar : nej det har jag inte och vad skulle det vara bra för egentligen? För helt seriöst orka med en massa skitsnack hela tiden,hur kul är det att gå runt och vara beroende av att höra saker om andra jämt och ständigt? ursäkta men sånna människor har nog brist på liv som slösar sin "dyrbara" tid på att få veta onödig fakta om andra. jag har fått nog av sånt fokuserar på andra viktiga saker som t.ex: skolan,vänner,familj,jobb osv.skitsnack är inget behövligt pass på sånt helt enkelt. det är bara barnsligt.

P T T M S


HM levererar

båda två är lika fina så kan inte välja någon utav de men det känns mer som att den svarta skulle sitta rätt för att gå i en silver topp i den här lilla b-staden känns lite för vågat. fast egentligen,vem bryr sig? så länge jag gillar det så så spelar det ingen roll vad de andra tycker.

lovelovelovelove

Det var en läsare vid namn Diana som ställde mig en fråga angående kärlek. och vad jag förstår så tror jag du syftar på mig själv vad det är för mig och hur det ser ut för mig,så here we go. Äkta kärlek för mig är det jag har upplevt/upplever man har gått igenom otroligt mycket tillsammans både bra och dåliga saker. man har bråkat. man har gjort slut och blivit tillsammans. men trots allt det så har man alltid älskat varandra. riktig kärlek handlar inte bara om sex för det är två helt olika saker precis som ett äpple och en apelsin inte är samma frukt. men självaste ordet kärlek kan vara : kärleken mellan en kille och en tjej och dess känslor för varandra,kärleken mellan ett barn och sin mor. eller kärleken man har för sina vänner. själv har jag alla tre olika kärlekar. och den personen jag har upplevt den första kärleken med är den som jag har stått kvar vid i snart 2 år. oavsett vad så hade jag inte velat uppleva det med någon annan än honom. de flesta brukar säga att dem har upplevt mycket ihop med sina pojkvänner men när jag säger att jag har gjort det så menar jag verkligen det,känner ingen annan som har varit i exakt samma sitsar som oss. men trots allt så har vi alltid älskat varandra lika mycket,om inte mer. hoppas jag svarade på din fråga Diana annars är det bara att säga till om jag är helt ute och cyklar.

så söta♥


Queen B & Jay-Z

Såg det här i aftonbladet nyss och ville gratulera 2 av mina största favoriter som har blivit föräldrar till en liten flicka som heter : Ivy blue carter. stort grattis till er båda två eran dotter är säkert hur fin som helst med tanke på att hon har en utav världens mest vackraste kvinnor som sin mor. Säger framförallt grattis till beyoncé för att jag har älskat henne sen destiny child blev en grupp. absolut en förebild. Grattis igen Queen B och Jay-Z♥

I GOT A BIG EGO

Har sagt att 2012 ska bli mitt år och det ska den också. under den senaste tiden märker man vilka man saknar,vilka man vill komma närmare och vilka man kanske borde radera bort. det låter må låta grym & elakt men det är så det är. jag har annat för mig än att slösa energi och tid på folk som ändå bara är där men ändå inte. tror inte att ni förstår men om man tänker på en sak t.ex : ett vas som står vid ett bord - så är den bara där. exakt så känns det med vissa människor. och det är det jag vill få bort. för det är som sagt bara slöseri med tid. fokuserar på skolan förfullt den här terminen och det är viktigare. this year it's gonna be fucking sick säger jag bara utan drama,utan massa skitsnack. varför ska man göra alla andra nöjda? lärt mig en sak i alla fall och det är att man helst ska tänka på sig själv nästan så att man är lite ego/självisk. för det är trots allt viktigast att man själv är nöjd i första hand i stället för att andra ska vara det,att leva upp till sina egna mål och krav och inte andras that's it.


TYRESE GÖR SIN GREJ


02.04

Summering av 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - hell yeah...
Höll du några av dina nyårslöften? – mitt minne svävar i luften,jag minns inte ens vad mina löften var.
Dog någon som stod dig nära? –  nej,som tur är!
Vilka länder besökte du? – inga,skulle egentligen ha åkt till italien men prioriterade skolavslutningen....
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? – nej faktiskt inte
Finns det något du inte kommer att glömma från 2011? –  ohja,det kan man verkligen säga..
Vad var din största framgång 2011? –  framgång och framgång..kom in på gymnasiet.
Största misstaget? – shit,det finns en massa misstag och jag delar inte med mig av det största
Har du varit sjuk eller skadat dig? - sjuk är man ju någon/några gång/er under året, så ja.
Bästa köpet? – vet inte allt jag gillar är de bästa köpen för mig..
Vad spenderade du mest pengar på? – kläder och mat...men köper inte alltid kläder för egna pengar.
Gjorde någonting dig riktigt glad? –  ja då!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? – helt klart Kanye W & Jay-Z - Otis, Tyler the creator ft frank ocean - she...och en jävligt irriterande barbra streisand..
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? –  hmm...det bir nog ledsnare.
Vad önskar du att du gjort mer? – don't know...
Vad önskar du att du gjort mindre? –  ställa upp för folk som inte gör detsamma för en i guess.
Hur tillbringade du julen? – med min fina familj
Blev du kär i år? – kär? hate that word låter lite fjolligt men om jag måste svara så blir det nog ja..i 2 år snart faktiskt.
Favoritprogram på TV? –  kommer inte ens ihåg vilka program som går på tv.
Bästa boken du läste i år? – inga,läser inte böcker..
Största musikaliska upptäckten? – the weeknd,tyler the creator,frank ocean,asap rocky,iggy A,azaelia B,master shortie.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? – vet inte faktiskt
Något du önskade dig men inte fick? – ingen aning
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? – kanske,men det spelar ingen roll längre..
Hur skulle du beskriva din klädstil år 2011? – fräsch,ren,crazy & classy
Vad fick dig att må bra? – att veta att de jag bryr mig om mår bra och lika så deras familjer..
Vilken kändis var du mest sugen på? – drake,kanye west,jay-z & tyler the creator
Vem saknade du? – en väldigt speciell person..
Hittade du någon ny favoritmaträtt under året? – haha nej faktiskt inte..
Hur skulle du sammanfatta ditt 2011 med 3 ord? – skit,dramatisk & konstig



DAMN

säger damn för vad snygg blusen är!
hade nog varit min favorit om jag hade den hängades i garderoben
; den är bara så jävla rätt & perfekt. tror jag är kär.

P T T M S

Något som stör mig riktigt mycket är dubbelmoraliska och okonsekventa människor som jätte gärna kan markera och säga till andra när andra gör något fel exempelvis : " säger till en om man t.ex är taskig/orättvis mot en person". För för det första så har man oftast en anledning till om man är "taskig" mot någon. ingen normal människa skulle vara taskig mot någon om den personen inte har gjort en någonting. och om man nu anser att man beter sig illa mot den andra så borde man först ta reda på vad som ligger bakom till att man har sagt så om den personen innan man lägger sig i. och jag kan respektera och förstå att man kan reagera på det sättet om det är någon man bryr sig om som har råkat ut för en orättvis behandling men man borde ändå försöka låta bli att lägga näsan i blöt när det angår två personer emellan. men om man har markerat för en annan vad man tycker som är illa/taskigt mot någon så borde man väl själv kunna hålla sig till det också? jag menar hur ologiskt är det inte om den personen som har sagt till en själv går på en annan person med dessutom andra personer och säger massa taskiga saker om den? -  Det jag försöker säga med det här är att jag förstår mig inte på hur dubbelmoralisk och okonsekvent man kan vara om man säger att en person gör fel men sedan gör det s.k.a "felet" vad hände med det ? var det inte du som tyckte att det var taskigt nog men ändå kan man gå på en annan och göra exakt samma sak med andra personer inblandade ? det är svårt för mig att sätta vart man exakt  har sånna människor eftersom att dem gärna markera andras fel men inte ser upp för sina egna? visst det irriterar många skulle tro bl.a mig men jag kan lova att man gör det mycket lättare för sig själv om man ser upp för sina egna fel och inte andras. för fel begås hela tiden det är ingenting man kan ändra på utan det är bara något man lär sig att förbättras på.

echoes of silence

Har legat och lyssnat på the weeknds mixtape ännu en natt till får verkligen aldrig nog av vakren låtarna eller själva mixtapen. kan verkligen kalla den beroende framkallande. bortsett från det så har jag en jävla huvudvärk så får min hjärna att göra alla möjliga volter från höger till vänster. men det värsta är nog ändå att jag inte kommer kunna somna eftersom att den här galna stormen låter något otroligt hemskt och störande. snacka om problem här. ska försöka sova nu vilket jag nästan tror är omöjligt. hoppas ni sover/kan sova gott i natt!

sjuk humor

HAHA fyfan vilken skön bild,det enda jag kan göra är att hålla med och fortsätta skratta åt bilden!


what you gon' do when i appear ?

en helt flippad låt med en flippad och skön brud helt klart veckans favorit
gillar sättet hon kombinerar rap' och sin fina röst på
om jag sammanfattar låten med två ord
blir det ; originellt & grymt .

klockan tickar..

som ni ser så har det skett en del ändringar på bloggen,men det är absolut inte klart än får väl se när det blir färdigt. men ska försöka fixa det så snabbt som möjligt. nu är klockan mycket och jag ska försöka sova med tanke på att jag hade så f*cking svårt att somna igår natt. så godnatt på er sköningar.

sexy thing


atrevem a ser diferentes

Dear people,trodde aldrig jag skulle säga det här men fuck jeffrey campbell klackarna. det är för många som har dem. det är för många som pratar om dem. känns som att alla ekar alla när det gäller dem.visst dem är snygga.ska inte ljuga.men vill inte vara en i mängden med dem klackarna på. istället så ska jag köpa mig ett par andra skor ifrån jeffreys kollektion och kan säga det rakt av att det inte är ett par klackar. och jag lovar att dem skorna knäcker alla dem klackarna. i mina ögon,utan att krydda.
/ P

changes

Vet att jag är sämst på det här,men skyller inte bara på det här nu men säger bara det rakt ut nu : det ska ske förändringar här snart. eftersom att det är ett nytt år så är det nytt som gäller här i bloggen också. ska skärpa mig nu påriktigt. det här året är mitt år så let's fuck it up jag lovar att det kommer bli intressantare här med en massa sjuka och konstiga grejer för att för mig är konstigt/sjukt = bra. säger inte att det kommer bli sjuka saker på en gång utan det kommer nog sakta men säkert,ni kommer märka det. så yes people det är förändring på G.

O.F.W.G.K.T.A.D.G.A.F


RSS 2.0