Scorett

Snyggt armband ifrån scorett som ni får för 169:- spring och köp!

"De som ber oss att vara tysta,kan ligga och dö"

Den här låten råkade jag lyssna på idag
och jag kan säga att jag blev på lite bättre humör.
Kände mig så himla glad innan,men det bara försvann är så sur och ledsen på samma gång.
Men att lyssna på bra musik hjälper som fan alltså !

P T T M S


2012/03/30

Äntligen är det fredag så jävla skönt att vara ledig,min kropp har verkligen skrikit och bönat efter ledighet sen i början av veckan. Gud vad skönt! hela min dag har faktiskt varit skön..slutade tidigare idag skulle egentligen ha slutat 13.20 men vi skulle skriva en sak och lämna in det efter lunch vilket gick väldigt fort för min del så jag fick istället sluta 12.30. Därefter var jag förbi småbrödernas skola och hämta de sen dess har jag inte gjort mycket mer än att suttit och slappat. Min kropp behöver verkligen sömn vid det här laget och just därför ska jag nog lägga mig ner och vila en stund. Vi hörs snart!!

FRIDAY

Bara för att det är fredag så har jag känt mig på hypemode,så därför får ni en galet bra festlåt!

I MINA TANKAR

Jag vill bara lyssna på musik och drömma mig bort till min egna lilla värld,där jag slipper tänka,bry mig eller säga något.den här världen kan var allt för knasig för att förstå sig på ibland. vill helt enkelt bara bli av med all negativ energi som kan göra en så sjukt utmattad ibland.shit pommesfrites. det är alldeles för mycket hat runt omkring oss,varför lägga så himla mycket tid på saker som man hatar istället för att lägga den tiden på det man älskar ? förstår inte grejen med det hela,det borde vara tvärtom enligt mig. vill inte låta som värsta hippien men vi människor borde lära oss att sprida mer kärlek runt omkring oss. det gör en så mycket gladare och så mycket lyckligare.kan säga att jag hatar ingen människa men jag ogillar folks beteenden och personligheter,just det där känner jag för mycket utav nu vilket kan göra mig väldigt tjurig.

The Dress


skulls

ska bli mina snart!
är verkligen i STORT behov av nya vår/sommar skor så det är sjukt!
vill se lite annorlundare ut på fossingarna då jag byter ut nitar mot döskallar.
men jag erkänner att nitar är riktigt snyggt alltså..men oavsett vad så ska de här bli mina.

Inspiration

- bilder tagna ifrån Tuula,piccsy & weheartit

Don't be afraid to live a little,just be brave to be yourself.



Tattoo

Är så tveksam! vill ha en på samma ställe som hon har sin skorpion på
men vill istället ha en betydelsefull liten text mer åt sidan under bröstet..
vet inte om jag ska eller inte ?

TUR-mässan

I fredags var jag,klassen + parallellklassen på TUR-mässan i göteborg. Vi fick först gå på 3 olika föreläsningar som handlade om hotell och turism där man bl.a får höra hur det funkar i den branchen och hur många olika slags arbeten som finns när det gäller just det,efter det så fick vi gå på självaste TUR-mässan som började kl 2 där det allt ifrån en massa folk ifrån olika länder i hela världen,folk från olika delar av sverige,olika slags resebussar och allt vad det är.Engelskan dök väl upp då och då när man ville prata med de och det gick verkligen super! De bjöd på olika saker som t.ex: godis,bröd,cider osv. Och någonting som var riktigt häftigt var att mitt där inne befanns sig en chokladfontän där man fick köpa jordgubbar eller mashmallows och doppa in de där,så himla gott! Vilken upplevelse resan gav en kan jag säga,man har arbetat och hört om hur mässor är och fungerar. Men det går rent utsagt inte att tänka sig hur det faktiskt är om man inte har varit på en tidigare. Bortsett från att resan vad grymt rolig så var det en riktig lärorik och intressan resa som absolut måste göras om.


Bracelet

Vill ha den så BAD!
så himla fin och den skulle verkligen sitta fint på min arm i sällskap med en fin klocka.

En solig dag

Älskar vädret,älskar borås vid det här laget. Folk som tidigare hade gått i under hela vintern är ute och det känns inte lika dött längre som det oftast brukar känns. Sjukt skön känsla alltså. Så vad har ni gjort idag kompisar ?
själv har jag bara njutit av vädret ihop med min mamma efter jobbet och snart ska det ätas gott här. MUMS.

En jävligt lång dag

Dagen har varit låååång,är så trött idag så att jag knappt orkar blogga,just därför så får vi helt enklet höras imorgon!
/ xoxo

Tuva Malmo

: skärpet är ju för jävla snyggt! har märkt att jag har upptäckt någonting annat än klackar vilket är skärp.
har ingen aning om varför men tycker det kan vara en väldigt fin detalj som kan göra en outfit mer paff
i hop med snygga smycken såklart. håller ni med mig eller ?

Blanco

Vit godsak,så himla fin!


THURSDAY

shit pommesfrites,vad jag har älskat vädret idag och som jag förmodligen kommer göra i stort sätt hela helgen!
känner mig så pigg utav att solen skiner hela dagen lång istället för märker som får en att vilja gå i ide. Det kallas lycka. well,idag så har jag varit i skolan och jag kan säga såhär i morse när jag skulle vakna så ringde väckar klockan och något jag alltid brukar göra är att ligga kvar i sängen i omkring 5-10 min och sen gå upp,men den här gången vet jag inte vadfan som hände. Det enda jag minns var när väckarklockan ringde och att jag stängde av den,sen står min pappa plötsligt vid min dörr och ropar på mig och säger att klockan är kvart i 7. Snacka om att jag flög ifrån sängen då liksom men tur att jag hann till skolan en hyfsat bra tid för att ha försovit mig. Nog om det så ska jag och klassen till gbg i morgon på en mässa över dagen. Vet inte riktigt när jag är hemma så räkna med dålig uppdatering. Därav får vi se om jag ska träffa min goding för att gå ut och äta eller inte,kanske går ut med familjen och äter men vi får väl se vad som händer.  vi hörs snart!

20.32

I morgon är det skola som gäller för mig efter att ha varit sjuk i drygt 4 dagar,har inte kunnat njuta av vädret så mycket som jag kanske önskat men,men. På fredag ska jag och min klass på en mässa i Göteborg och jag hoppas verkligen att vädret håller sig då! ska även se om det finns tid över att kolla runt i affärerna en snabbis för att köpa något,men bara kanske. Min kväll ägnas åt att fördröja tiden framför efterlyst eftersom att jag inte har någonting att göra,usch så tråkigt!

Heavy Metal

- Bilder tagna ifrån söta Tuula

20120321

skön sommar känsla man får av både vädret och den här låten!
Bästa kombon just nu


If I did anything right in my life it was when I gave my heart to you.

Paella

Hemma hos mig så lagas det spansk mat,den närmaste timmen har ägnats till att laga paella. För det är nämligen så att min söta mamma har varit sugen på det i några dagarna och kom med förslaget att göra det. Och det tyckte vi vore en bra idé,så varför inte? Kommer blir hur gott som helst att äta och för er som har ätit det förut och naturligtvis gillar det förstår vad jag pratar om,det är en smaksak helt enkelt..gillar man skaldjur gillar man paella så jag som är ett stort fan av skaldjur tycker att det här är super gott! Ganska dålig bild,men den får helt enkelt duga. puss

Purple/Black

Men shit vilken godisbit bustiern är!  Kolla in färgerna bara ? tänker på lakris när jag kollar på den inte för att det är gott med lakris men fråga mig inte varför. färgerna gör väl så att jag tänker så.. haha hur som helst så var den jätte fin!!

P T T M S


Sov så gott

Även fast jag fortfarande har ont i min hals och även fast jag har varit hemma nästan hela dagen förutom den långa kvällspromenaden. Så är jag så himla glad, ska lägga mig nu. Godnatt på er alla och sov så gott för det ska jag göra är jätte trött nu puss.

Acne Shoes SS10

Sen den dagen jag sa att jag har börjat lägga märke till klackar mer och mer med tanke på att jag inte är slags tjejen som köper klackar,så har jag faktiskt kollat in några nästan varje dag. Hittade ett par skit snygga från Acne som ni ser på bilden ovanför, tycker de ser riktigt grymma och ovanliga ut vilket är acnes grej. Gärna lite udda sådär men på ett snyggt sätt. men kan nästan ändå tycka att de är lite läskiga eftersom att det känns som att de lätt skulle kunna gå sönder,eller har jag fel ?

Aleks

" För när man vänder sig om,ser hela livet som en dröm...
Även om det var så ja,den känslan är som,som när man har sett igenom en lögn.
Det klart jag ska drömma på?
Uppnå din högsta nivå kommer ändå aldrig få tillräcklig sömn..
allt måste vara en dröm "
- lyssna på den här underbara låt och text !

"Dom sa att jag hade livlig fantasi"

Min pappa har alltid rätt om saker och ting,oftast i alla fall. I lördags följde jag med honom och handla. Och då tyckte han att jag var för lätt klädd och sa att jag borde täcka halsen eftersom att det var ganska kallt ute och kommer att bli sjuk. Igår var det helt okej förutom att jag har börjat nysa. Men det typiska och mest irriterande är att jag vaknar med en svullen hals som gör ont när jag sväljer och jag som hade redovisning idag. Hatar att vara sjuk överhuvudtaget men att jag är sjuk när det är någonting viktigt i skolan är ännu mer irriterande. Men om man ser det från den ljusa sidan så är det ganska bra eftersom att vi inte har en power point så får jag tid till att göra det nu. Ångesten stiger jag borde kanske ha gått ändå? jag menar bara att kolla ut genom fönstret får mig att vilja flyga ut det är ju så fint väder,solen skiner. Fast det regnade och snöade lite smått för 1 timme sen så vill jag bara ut härifrån. ska gå och slänga mig på sängen med världens mysigaste hund och vila en stund istället. Hoppas ni mår bättre än mig och njuter av det fina soliga vädret där ute,hörs snart kompisar.

P T T M S


Urban Outfitters

Snyggt från urban outfitters under 500 lappen,finns även i färgerna blå och beige.


Avkoppling

Gud vad skönt det är att bara sitta och slappa i lugn och ro efter stress pluggandet typ. Som tur så är det finito med det och alldeles strax börjar biggan (big brother) känns som att jag tjatar om det men jag är faktiskt beroende utav det programmet så förlåt mig om det är störande på något sätt. Ska i alla fall gå ut en liten stund med hunden innan det börjar,vi hörs!

Express yourself

HAHAHA jag dör av garv,det är sånna här videos jag gillar.Extremt sjuka men ändå jävligt roliga + att låten är ju helt flippad och får en att vilja göra exakt samma sak som de i videon. Vilka sjuka människor det finns, jag bara älskar det!!

LIME

; Färgstarkt är visst snyggt för er som tycker att det är " to much"
man kan aldrig få för mycket av färger även om jag för det mesta håller mig till svart.
Kolla bara på det limgröna nagellacket hur fint som helst att ha och speciellt på sommaren,
när man är extra brun och fin.

This is a happy house, we're happy here.

Ännu en söndag,lika tråkig som alla andra söndagar och jag vaknade på ett väldigt irriterande sätt av mina bröder som satt och höll på och löjla sig jätte högt,snacka om att jag blev förbannad på de när de inte tar hänsyn till att man sover. Söndagar har i alla fall ingenting att komma med förutom att de är sjukt avkopplande,dessutom går ju BB idag också. Undrar verkligen vem som åker ut ikväll ? Kan säga att jag hoppas på att Sipan åker ut,riktigt störande snubbe som inte är rolig för fem öre. Beter sig som en riktig barnrumpa och är bara allmänt störd med andra ord. Hade jag varit i huset hade jag nog smällt till honom för längesen med tanke på att jag inte har tålamod och blir lätt sur på folk som provocerar på det sättet. Idioti kallas det.

Givenchy Jacket

Den här givenchy jackan är ju to die for i mina ögon,den är ju bara så himla fin och jag är kär i den! Hade inte tvekat en enda sekund på att köpa den om jag hade pengarna för en sånn läcker sak. Inte i beige kanske men i svart. Känns som ett säkert kort att köra på svart eftersom att jag älskar den färgen och svart matchar till i stort sätt allt. nästan. Håller ni inte med mig eller är det jag som är konstig nu ? - Äsch,vem bryr sig egentligen jag är kär i den & så förblir det nog ett bra tag.

ASAP ROCKY


Open Back


Fetknopp

Älskar godis och i stortsätt allt som har med sötsaker att göra. Även mat är jag ett stort fan av. Kan äta när jag har tråkigt bara för att det är gott t.ex. Ingen bra vana kanske ? men det skulle bli svårt att sluta eftersom att jag är såpass beroende utav det. Får skylla på det tråkiga & gråa vädret som gör att det känns som att det är söndag. Blir ju bara deprimerad...

P T T M S


Top

; snygg och väldigt enkel topp
gillar framsidan riktigt mycket & man kan även ta den i en storlek större
och använda den som en klänning.
Tänk er den på sommaren till bruna ben och armar fullt av smycken,
as snyggt!

Välkommen till borås

Som de flesta av er vet så bor jag i borås och just nu är det "största" snacket kring oss ungdomar en sida som kallas för "skvallerbytta". Och eftersom att borås är en väldigt liten stad enligt mig som är gammal stockholmare så vet de flesta vilka andra är man kan t.ex säga ett namn och så vet man på ett ungefär vem han/hon är. Om vi återkommer till sidan så är den gjord för att hänga ut ungdomar här i borran,om vad de har gjort och med vem/vilka de har gjort det med. Alltså snackar vi om sexliv här,då det står en liten kort "berättelse" på 2-6 meningar som kan se ut såhär t.ex : " Förra helgen var Johanna andersson på fest hos Ida karlsson,när kvällen började närma sig slutet hade Johanna sugit av Filip lindqvist och även haft sex med Hans berglund / en säker källa " eller "Mohammed har klamydia men har inte förvanat sin partner om det vilket gör att hon också kan vara smittad omedvetet." Grejen är att det är en hemsida allting är skrivet på,man kan varken kommentera eller anmäla den så som man kan göra med bloggar. Utan det enda man kan göra är att "tipsa in" då man skriver in både för och efternamn. Det kan lika gärna vara någon hater som sitter och skriver och hittar på en massa skit om en/flera särsklid/a personer så som det kan vara någon kompis eller någon som kanske var på samma fest som såg de grejerna. Jag förstår inte riktigt grejen med att folk tycker att det här är roligt överhuvudtaget,det är inte alls kul. I början fanns det en annan sida där det stog små skvaller om folk här som hade tjafsat eller bråkat med varandra osv men att skriva om andras sexliv är ju bara helt klart över gränsen. Liksom botten är nådd för längesen varför fortsätta? Det är bara sinnesjukt att vissa människor lägger ner sin tid och energi till att sitta och tipsa in om sånt som är privat och ännu sjukare att det står på en sida som vem som helst kan läsa. Ens föräldrar kan klicka in där utan problem. Självaste sidan är som en öppen bok,det är inte okej. Än så länge står det ingenting om mig och det tackar jag för,men jag känner och är själv bekant med de flesta som har blivit uthängda. Nu har sidan lagts ner fför 1 dag men det står att den är uppe imorgon igen.
Hela skiten är bara ren idioti, åt helvete med den sidan!

WHOOP WHOOP!

Bara för att det är fredag i morgon så börjar vi med att pumpa lite i förväg,eller vad säger ni ?

Pumps

; Är inte ett fan av klackar,eller rättare sagt är ingen brud som går runt i klackar
tycker att det är jätte fint osv,men har aldrig haft ett riktigt behov utav klackar.
Äger själv ett par klackar som säkert är för små nu men ska köpa mig ett par
snart hade jag tänkt vilka det blir får vi se men de på bilderna var ganska så fräcka

HELT DÖD

Är så jävla trött,det var längesen jag var så trött som jag är idag. Känner mig helt död och det är fan inte mänskligt. Och hur jag lyckades gå upp imorse och ta mig till skolan är rätt så häpnadsväckande. Nog om det, solen har tydligen gått och gömt sig under hela dagen idag ? vad hände med att det skulle vara sol veckan ut ? men jag ska inte klaga så länge allt snö är borta så är det bra. Nu ska jag slänga mig på soffan med världens mysigaste hund och vila en liten stund klarar inte ens av att sitta med ögonen öppna..

David Koma

Gillar kollektionen skarpt,den är udda men på ett bra sätt!
har märkt att jag börjar fastna för klänningar/toppar som täcker brösten
och visar hud på andra ställen av kroppen.

Nostalgi

snacka om att den här glassen ger en nostalgi,tiderna då man var en liten skit och jämt pekade på calippo när mamma eller pappa frågade vilken glass man ville ha. Åh,gud vilka minnen en glass kan ge en. Calippo♥

Afterparty with my niggas slumber party with your bitch

SÅ HIMLA BRA!

Nej,alla är inte sånna..


EFTERLYSER

Är inte bara på jakt efter fina armband utan även på en snygg klocka,är ingen klock-människa men under den senaste tiden har jag märkt att jag börjar gilla klockor mer och mer. Vill ha en fossil ungefär som den på bilden,eller bara en snygg klocka som passar mig. Hittade en faktiskt men frågan är om den ser lika bra ut i verkligheten så det får jag ta och kolla upp. Ikväll ska jag i alla fall försöka göra ett armband av ett halsband som jag fick för några år sen,det enda jag hoppas på  är att det blir bra och inte förstår det helt och hållet.

"never give up on something that makes you smile"

Den här dagen har varit hur underbar som helst, solen sken och var i stan med mina 2 tjejer. Det är alltid lika mysigt och träffa de och prata om precis och allt och ingenting. Vi gjorde även någonting jätte gulligt idag som jag inte tänker säga förän jag visar en bild på vad det är om jag orkar ta en bild givetvis. Nu är det tyvär slut på lång helgen men jag slutar ju ändå runt 12 på onsdagar så det spelar ingen roll. Skön vecka som fan,måste jag bara säga ska sluta tjata och krypa ner i soffhörnet för att kolla på BB nu missade ju det igår!

10.00

Idag vaknade jag egentligen innan 8 och sen åt jag frukost och gick och la mig en stund igen men somnade aldrig riktigt så jag har varit uppe i stortsätt ända sen 7.30 imorse. Rolig brud där alltså,beror nog på att solenskiner som jag är så. Hittade också världens sötaste hund som låg och sov som en riktig kung på soffan,han verkar ha det skönt som fan den där hunden.

TICK,TACK...

Igår kväll gick jag och la mig runt 3,och idag måste jag bara lägga mig tidigare annars kommer jag stressa som fan imorgon när jag ska möta upp valentina och lemmih i stan vid 1. snacka om att jag ska njuta av vädret som fan imorgon och i stortsätt hela veckan,när solen är här på besök kan man ju inte bara sitta inne ? skulle mer än gärna bara vilja ha en egen bil och åka igenom stan med musik på högsta volym och locka till mig all människors blickar. Hade varit hur grymt som helst men jag får väl vänta 1 år till och då jävlar säger jag bara!!

DRESS

Sjukt snygg klänning med öppen rygg,
kanske lite men bara pyttelite för lång för att falla mig 100% i smaken
hade den däremot varit över knäna skulle den vara perfekt i mina ögon.

20120312

Den här dagen har varit helt underbar med ett riktigt vårväder,snacka om att folket börja komma ut känns som att alla gick i ide när det var kallt,men nu ser man däremot fler och fler människor ute. Lite övedrivet att en lite kille gick runt i t-shirt bara för att termometern visade 12+ grader det är ju inte direkt sommar bara för att solen skiner. Imorgon är det tisdag och i vanliga fall brukar jag bokstavligen hata tisdagar men i morgon älskar jag den eftersom att jag är ledig så kvällen är lång med ett fruktansvärt sug efter någonting sött,men jag är ju sugen på någonting 24/7 så det är inte ovanligt för att vara jag. Så mycket som jag äter (äter lika mycket som min pappa,om inte mer) så borde jag se ut som en boll..ganska förvånande att jag inte gör det ÄN.

P T T M S


The dream time machine

; Startar dagen med en underbar låt eftersom att jag är på så sjukt bra humör!

"allt som var gott hade tappat smak"

Det är så jävla skönt att veta att man kan sitta uppe hela natten lång (nästan) utan att få ångest för att det är skola imorgon. Slipper faktiskt det i 2 dagar nu eftersom att det är studiedagar för de flesta här,så är ledig ända fram till onsdag! Måste bara få uttrycka mig om fb som jag för övrigt börjar ogilla mindre och mindre. Tycker det är så löjligt med en sånna grupper " Stockholms snyggaste" eller "Dagens snygging" och därefter ska man ju självklart "gilla" om man håller med. Känns som en riktig fjortisgrej att lägga upp sånt där och se hur många som håller med om en annan persons utseende. Förstår inte,handlar allting om utseende eller ? Bara för att man har ett snyggt yttre betyder det inte att man har ett lika fint inre ? Det är ju nästan en självklarhet enligt mig,sen om ni inte håller med mig om det är en helt annan femma.

JACKET


why am I such a smartass ?

Vad är det som händer egentligen ? det känns som att det vilar en förbannelse över mig eller liknande.
Eller så är jag bara allmänt störd och har otur.
Jag har ingen mobil alls,så ingen kan få tag på mig!
Hade ångest och var sjukt irriterad,gick runt och svor som en förbannad arabisk farbror.
Men det känns faktiskt ganska befriande måste jag säga...
Nu ska jag ta och ringa en vän,eller nej juste jag kan inte. har ju ingen mobil ?
HA HA HA HA

heaven or las vegas


.


P T T M S


Familjemys


Update:
Tidagare idag var jag i stan en sväng med jovana och leta efter lite nya grejer till garderoben. Hittade absolut inget utav det som jag var ute efter att köpa. Istället hittade jag en väldigt snygg klänning och den fick följa med mig hem. Blev ganska nöjd faktiskt men hoppas att den kommer till användning också. Bild på den kan ni få se senare. Förutom att jag var i stan på jakt efter kläder så var jag förbi hotellet som min kusin var på med sina lagkamrater,roligt att träffa honom igen eftersom att vi inte har setts på ett bra tag. Kvällen blir lugn med familjemys och ska nog även skicka iväg mitt cv till en som är intresserad av att ha mig på sitt jobb. wish me luck!

14.00

Update: Nu rusar jag ut för att möta upp jovana,vi ska till stan för att jag har ett ärende att göra och måste även kolla om jag hittar något fint i affärerna. Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting igår men gårdagen var inte en av de bästa dagarna vilket gjorde att mitt sug för att blogga helt enkelt försvann men i dag så är det bättre. Vi hörs sen när jag kommer tillbaka,puss.



Gravity


Vårjacka ?


FRANK OCEAN

Ja, fick nyss reda på att Franck ocean kommer till WOW= way out west till sommar. För det första måste jag bara i frågasätta sverige,vill ni att jag ska få utbrott och attacker. Först ordnar ni så att Drake kan komma hit i april och då blev jag verkligen hur glad som helst eftersom att jag har lyssnat på honom innan han ens blev 'känd',sen har ni ordnat så att Kanye west & Jay-z som jag avgudar eller jag avgudar kanye rättar sagt jag menar min mamma har lyssnat på honom ett ganska bra tag och jag kommer ihåg hur jag själv satt i bilen när jag var 10 år och sjöng till hans låt slow jamz,en levande legend är han för mig helt enkelt. Och nu ska tydligen Franck ocean komma till göteborg i sommar seriöst,jag tror att jag svimmar snart men jag älskar honom och hans musik så himla underbar. Jag vettefan vad jag ska ta mig till snart. Drake ska jag gå på,kanye är det bara att stryka eftersom att det redan är försent och troligtvis är jag inte här i sommar,men ska ge allt för att kunna ta mig till way out west och se Frank,det ska jag verkligen!

Internationella kvinnodagen

Grattis till alla kvinnor på den internationella kvinnodagen,speciellt till min mamma,mormor & moster som är dem kvinnorna i mitt liv som jag står och alltid har stått närmast. så vackra,starka och självständiga kvinnor har jag aldrig träffat på,jag älskar er så mycket mina änglar.

- En bild på mig och min mamma

P T T M S


SKIRTS

Är inte direkt den tjejen som sätter på sig en kjol på sommaren
men jeans kjolar i den här stilen som är lite halv slitna med mening kan man ju inte motstå!
en av de perfekta outfiterna till sommaren i mitt lilla huvud är
: sliten jeanskjol med en slapp t-shirt instoppad + ett par svarta nitade skor.
Låt oss inte glömma alla fina smyckena som gör klädseln ännu mer PAFF.

Kusinvitamin på besök

Fick jätte roliga nyheter tidigare idag och det är nämligen så att min kusin ifrån stockholm ska komma hit till lilla borran på fredagkväll med sina två vänner. Det var ett FÖR bra tag sen vi träffades och han är som min bror så det är självklart att jag ska träffa honom på när han är här. Vi får väl se vad vi ska hitta på för skoj för de är ju tre killar som bor på hotell ihop så lite kul måste de speciellet han kunna ha här även om han har match dagen efter,så det är bara att köra på!

spets,sött & snyggt


Joseph Kony

 

; man blir fan tårögd,och det är sjukt vad onda människor det finns
visste inte vem Joseph Kony var men nu vet jag och
en sånn människa förtjänar inte att leva, vi kan göra skillnad om vi vill
så jag ber er ägna bara 30 min av erat liv åt att kolla på den här videon.
Ni kommer få er en tankeställare och vilja hjälpa till så som jag vill

Jewellery

Har härmed infört en regel som jag ska leva upp till varje månad
och det är att jag ska lära mig att lägga ner pengar på smycken
eftersom att smycken = detaljer och detaljer = snyggt
så jag ska på jakt efter nya byxor och snygga smycken i veckan!

Tuesday 6th


Update:
Min dag idag har varit helt okej,var i skolan från 8-14.50 sen dess har jag bara suttit hemma. Har världens huvudvärk som jag börjar få oftare och oftare så störd jag blir på det.nästan så att jag vill skrika och dra mig själv i håret,fast det skulle jag i och för sig välja att göra på en rent utsagt idiot i min parallellklass som inte verkar ha alla hästar hemma. Känner verkligen att våra två personligheter inte går ihop vi är helt olika men han tillhör verkligen den slags folktypen som jag har svårt för,väldigt svårt för..kan sällan vara tyst när en sådan person irriterar eller tilltalar mig som om han vore bättre än mig på något sätt,get outta my face douchebag!

Baby,i wanna be your girlfriend

Alltså  h-e-r-r-e-g-u-d  dör ju bokstavligen varje gång jag lyssnar på the weeknd
och det spelar ingen roll vilken låt jag lyssnar på.
Hans röst för mig att vilja kyssa honom,vara hans flickvän,ligga med honom,
göra allting med honom nästan...
tänk om han kunde sjunga så för mig varje morgon,dag,natt.
då hade jag nog svävat i luften,ge mig dig och din röst är nästan kär.


13.00

lilla jag är utelåst och trött som fan eftersom att jag inte sov något i natt
vågade inte somna och drömma så hemskt som jag gjorde igår,usch aldrig mer!
nej men vad gör ni ? själv sitter jag här som en liten idiot utan nyckel,lyssnar på musik
och väntar på att någon ska komma snart hatar sånt här...

Efterlyser

;efterlyser ett par sånna här, jag kanske ska ta mig ner till stan i veckan och leta lite trots allt ?
eller blir jag besviken den här gången också? föresten,jag tar nog risken ändå...

fucking nightmare!


Update:
min söndag är precis som alla andra söndagar,jag har en "ta-hand-om-mig-själv dag" så skönt har seriöst suttit i badkaret/duschat i över 2 timmar och det är så sjukt avkopplande. Idag när jag vaknade så vaknade jag av att jag drömde en fruktansvärd dröm. och när jag drömde så kändes det som att det var påriktigt så jävla sjuk dröm att jag t.o.m fick tårar i ögonen när jag vaknade och tänkte på att jag drömde om att min mormor dog. Hon är min bästavän,hon är min mamma nummer 2,om jag fick välja skulle jag hellre ha drömt om att det var jag som dog och inte hon,hon är bokstavligen en levande ängel. jag minns själv hur fucked up jag blev,hur depp jag blev och hur självmordsbenägen jag blev i drömmen för helt seriöst skulle jag aldrig kunna tänka mig att leva utan henne. Det var som TUUUR bara en dröm och jag hoppas att jag aldrig mer drömmer något sånt för det är så himla hemskt att själva tanken bara får hela min kropp att rysa...nu slutar jag skriva om sånna här hemskheter och tycker att vi hörs senare.

stop hatin' and start to lovin'

Shit ibland måste man bara få yttra sig det är ju bland annat vad bloggen är till för eller hur ? ville bara få mitt sagt angående personer som är sådana bullshit talkers. Jag ber er att lägga ner,lägga ner skiten. Hur orkar man bryr sig om andra personers liv egentligen ? fattar inte grejen med att liksom alltid vara i behov av att veta någonting om någon annan. Har man så tråkigt liv att man ständigt håller på sådär,stackars människor. Jag undrar vafan kärleken från person till person har tagit vägen,folk hatar så mycket nuförtiden och vad hjälper hat? ingenting,än att det bara stör hataren sjukt mycket. Tycker bara folk borde få göra,säga,bete,klä, och få vara precis som de själva vill alla har rättigheter här i livet och det borde vi människor kunna acceptera för även om någon kan vara annorlunda än vad man själv är van vid så är den personen fortfarande lika mänsklig som en själv. - Inget av det här är riktat mot någon speciell men känner ni er träffade så är det något som ni enligt mig brode tänka på!

P T T M S



17.35


Update:
Den här lördagen skulle egentligen spenderas ihop med shalle balle som fyller år idag och några andra brudar,men för min del så blir det inte av p.g.a en liten sak så jag är hemma istället och ska följa med mamma ut och handla sen måste jag fixa mina naglar också som börjar se alldeles för fula ut så det är det jag kommer sysselsätta mig själv med idag. XX

The upper room

; Vaknade tidigt idag och jag känner mig hur pigg som helst,sitter just nu och pumpar WZRD ur högtalarna och kuddan kan man ju inte få för mycket av så det är bara att lyssna på låtarna om och om igen.

Visa upp ryggen

; något man måste inskaffa inför sommaren,grymt snyggt med öppen rygg!

I 3 timmar har jag gjort en och samma sak!

Update: ÄNTLIGEN,är färdig nu och jag har suttit och skrivit färdigt allting på hela 3 timmar men det var verkligen värt eftersom att jag är ledig nu,ledig från allt pluggande nu kan jag äntligen pusta ut och koppla av. Nu ska jag äta mat för jag är så hungrig!!

Upptagen


Update:
Det har varit sjukligt fint väder ute idag måste jag säga! men har inte kunnat njuta av det direkt eftersom att jag har en inlämning som ska vara inne inatt. Är snart klar men det tog betydligt mycket längre tid med den än vad jag trodde att det skulle ta! längtar bara tills jag är helt klar så att jag kan vara läxfri hela helgen och äta mig fet på godis och allt vad det är haha,nej men vi hörs helt enkelt senare när jag är färdig med skiten!

20120301


Update:
nu är jag äntligen hemma och pluggar,skriver klart ett inlämning som ska vara inne imorgon men skillnaden med den här inlämningen är faktiskt att den är grymt rolig så man vill inte sluta skriva nästan. Nej men vi hörs när vi hörs för,för min del ska det här ska bli klart idag så att jag kan vara läxfri hela fredagen.

RSS 2.0